Nu mai vor la hotel! Selly și Mario Fresh și-au cumpărat apartamente la mare. Câți bani au scos din buzunare

În ultima vreme, a devenit un trend în rândul vedetelor să-și cumpere apartamente la malul mării. Selly sau Mario Fresh au ales să bage sume fabuloase în proprietăți de lux, situate la o aruncătură de băț de plajă, lângă cluburile de fițe din Mamaia.

Hotelurile nu prea mai sunt la modă! Tot mai multe vedete își investesc, mai nou, banii în apartamente de lux, situate la malul mării. Scot bani frumoși din buzunare pentru o proprietate în noile imobile rezidențiale, ce se ridică la un metru de plaja din stațiunea de Mamaia, în zona exclusivistă a cluburilor de fițe.

Cât a scos Selly din buzunare pentru imobilul de lux din Mamaia?

Cunoscutul influencer Selly ( alias Andrei Șelaru), și-a achiziționat, recent, un apartament de lux cu două camere, situat la etajul 13 al unui bloc turn din stațiunea Mamaia. Imobilul are 15 etaje și deține o poziție strategică, fiind situat între vestitele cluburi de fițe Nuba și Breeze.

Selly este foarte încântat de noua sa achiziție, apartamentul de lux din complexul rezidențial, de la malul mării, având 102 metri pătrați.

„Încă locuiesc unde locuiam cu chirie și sunt foarte mulțumit, însă am cumpărat un apartament ca o investiție. Încă nu m-am decis care să fie destinația. Dacă să-l țin pentru mine sau dacă să-l dau în regim hotelier, însă nu o să fie apartamentul în care o să locuiesc, pentru că eu locuiesc în București, dar eu consider că am făcut o investiție foarte bună și sunt foarte happy pentru că, în sfârșit, mi-am cumpărat prima mea proprietate.

Am cumpărat un apartament la mare, la Mamaia, e o vedere pe lateral, cumva, la mare, datorită acestui lucru vezi și apusul și răsăritul. Este un apartament foarte frumos, la etajul 13, într-un bloc care este acum în construcție, dar pot să spun că este un apartament de 102 metri pătrați de suprafață construită, are un balcon foarte generos, are vedere la mare și o să fie predat la finalul anului 2024, deci mai durează până este predat, dar proiectul este foarte interesant. Consider că am făcut o investiție foarte bună”, a anunțat, recent, Selly, pe pagina lui de Instagram.

Apartamentul achiziționat de Selly face parte dintr-un proiect imobiliar spectaculos, situat în prim-planul cluburilor exclusiviste din stațiunea Mamaia.

Prețul unui apartament de 2 camere, cu suprafețe de la 53m² utili + 19m² balcon (82m² construiți) –începe de la 167.000 de euro, pentru plata integrală, sau 219.000 de euro, pentru plata în tranșe.

Selly locuiește, în prezent, cu chirie, într-un apartament din București, unde plătește aproximativ 30.000 de euro pe an.

În momentul de față, pentru apartamentul în care locuiesc, plătesc o chirie de 2.050 de euro plus TVA. La chestia asta se adaugă și alte sume, precum 100 de euro locul de parcare pe lună, plus TVA și acolo, plus 200 de euro pe lună pentru parasolarul de pe balcon, și aici plus TVA, așadar 2350 de euro pe lună, plus TVA.

Într-un an, în care eu stau aici, eu cheltui practic 28.200 de euro, plus TVA. O grămadă de bani, o sumă foarte mare de bani. Așadar, de ce să plătesc an de ani acești bani și la final să nu am nimic?”, a dezvăluit acesta pe YouTube, în toamna lui 2021.

Mario Fresh:„Vă invit la mine, să privim valurile mării de pe balcon”

Mario Fresh a anunțat și el, recent, tot printr-o postare pe Instagram, că și-a achiziționat un apartament de lux pe litoralul românesc, la Mamaia.

Astăzi am semnat contractul pentru apartamentul din Mamaia. Sunt foarte fericit că mi-am cumpărat apartament la mare, pentru că iubesc să merg acolo indiferent de sezon. Mă liniștește tare”, a spus acesta, mândru tare de achiziție .

Artistul a și postat pe Instagram o fotografie, în care apare studiind atent proiectul apartamentului său.

Artistul și-a mai anunțat fanii că apartamentul nu este încă gata, urmând a fi finalizat abia anul viitor.

Pe la jumătatea lui 2024 vă invit la mine să privim valurile marii de pe balcon. Vă pup! Mulțumiți-i lui Dumnezeu în fiecare dimineață pentru că sunteți pe Pământul ăsta și nu uitați să munciți pentru visul vostru!”, a mai transmis cântărețul, pe rețelele de socializare.

Prețul unui apartament cu două camere în complexul situat în Mamaia Nord, zona exclusivită, unde va fi proprietar și Mario Fresh, pornește de la 75.732 de euro și poate ajunge până la 104.184 euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net