Ce trebuie să știi ca să fii cu adevărat fericit și într-un timp scurt? Află secretul dezvăluit de oamenii de știință

Pentru a găsi fericirea, una dintre cele mai frumoase și râvnite emoții, nu este necesar să ne concentrăm pe lucruri materiale și pe câștigurile financiare. Deși sunt lucruri care ne conduc în fiecare zi și ne motivează să continuăm pe calea succesului, pentru a fi cu adevărat o persoană fericită este esențial să știm un lucru simplu.

Orice ne poate strica fericirea de moment, dar asta nu înseamnă că nu suntem fericiți. Foto: Click.
Orice ne poate strica fericirea de moment, dar asta nu înseamnă că nu suntem fericiți. Foto: Click.

Cum să fii cu adevărat fericit și într-un timp scurt?

Potrivit experților în domeniu, nu ar trebui să căutăm fericirea superficială, deoarece este una dintre cele mai trecătoare emoții. Dacă credem că a fi cu adevărat fericiți înseamnă asta, nu vom fi niciodată cu adevărat bine. Viața are suișuri și coborâșuri, într-o zi poate fi perfectă, iar în următoarea găsim o problemă. Însă, asta nu înseamnă că nu suntem fericiți.

Sentimentele negative sunt necesare

Prin urmare, ceea ce spun experții că avem cu adevărat nevoie este să înțelegem că nu există fericirea perpetuă sau deplină. Prin urmare, putem urma toate sfaturile psihologilor și terapeuților și totuși să avem uneori sentimente de tristețe, furie. Așa că nu ar trebui să fim descurajați de acele șocuri ale realității pe care ni le dă viața. Este important să înțelegem că viața nu este perfectă. Sentimentele negative sunt de asemenea necesare. Ele ne învață să ne adaptăm și să căutăm soluții, cei mai fericiți oameni sunt cei care sunt capabili să se adapteze la diferiți stimuli, nu cei care îi evită complet.

Este greșit să crezi că o persoană fericită este veselă tot timpul

Este greșit să crezi că o persoană fericită este veselă toată ziua, șapte zile pe săptămână. Orice ne poate strica fericirea de moment, dar asta nu înseamnă că nu suntem fericiți.

Menținerea minții deschise, folosirea momentelor dificile nu ca sfârșit al tuturor lucrurilor, ci ca experiențe din care să învățăm și să ieșim mai puternici, ne va ajuta să atingem acea fericire generală după care tânjim atât de mult.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net