Ce trebuie să știi despre espressorul Nespresso Essenza Mini. Review

#Best buys
Ultima actualizare:

Cafeaua este printre cele mai consumate băuturi la nivel mondial, reprezentând cel mai bun mod de a ne începe dimineața. Așadar, fiecare merită o cafea de calitate superioară, făcută pe gustul nostru, chiar acasă.

image

Ce trebuie să ai în vedere când cumperi un aparat de cafea?

Pentru a ne bucura de cafeaua zilnică într-un mod cât mai apropiat de calitatea unei cafenele de renume, trebuie să apelăm la un espressor calitativ. În același timp, trebuie să luăm în calcul ca espressorul nostru să funcționeze cu capsulele ce conțin aroma preferată. 

Totuși, ce trebuie să ai în vedere când îți achiziționezi următorul espressor? Bineînțeles, tehnologia din spatele acestuia și, cel mai important, un design superior, care să fie în contrast cu bucătăria ta. Pentru aceste dorințe îl avem pe espressorul Nespresso by De'Longhi Essenza Mini, care se bucură de ultima tehnologie disponibilă, dar și de o expertiză verificată, acesta aplicând una dintre cele mai riguroase standarde disponibile pentru selecția cafelei, având peste 30 de sortimente disponibile care vor satisface, mai mult ca sigur, fiecare utilizator.

De asemenea, cafeaua este păstrată într-un aliaj de aluminiu, acestea fiind sigilate ermetic pentru a menține prospețimea cafelei, dar și aromele delicate ale acesteia ce sunt prăjite sau măcinate. În același timp, Nespresso by De'Longhi Essenza Mini va permite realizarea unei cafele similare unui barista profesionist, păstrând gustul autentic și mulțumind gusturile fiecăruia. Așadar, învelișul de aluminiu este cel mai sigur și cel mai bun mod de păstrare a prospețimei cafelei. 

Totuși, uneori suntem pe fugă, iar funcția de economisire a energiei vine în ajutorul nostru. Nu doar o dată s-a întâmplat să uităm anumite aparate în funcțiune, mai ales dacă suntem în întârziere. Funcția de economisire a energiei din Nespresso by De'Longhi Essenza Mini va închide espressorul după 9 minute de inactivitate în modul standard. Modul ECO va închide aparatul după doar 3 minute de inactivitate. 

Toate acestea sunt îmbrăcate într-un aparat cu un design modern, ce are o mărime de doar 11 cm în lățime și 20 cm înălțime, totul la o greutate de doar 2,3 kilograme. Nespresso Essenza Mini vine în 3 sortimente de culoare, pentru fiecare bucătărie: roșu, verde și negru, totul la doar 369,99 lei, pe eMAG.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net