Aparate de cafea tradiționale VS aparate de cafea cu capsule: ce să achiziționați?

Ultima actualizare:

Cui nu-i place să bea o cafea bună? Să te trezești dimineața și să bei o ceașcă bună de cafea este cea mai comună rutină de dimineață. Această băutură ne-a colonizat și restul zilei, la mijlocul dimineții, după cină, după-amiaza... Fără oră sau dată, consumul de cafea face deja parte din rutina zilnică. Dar nu toate cafelele au același gust. În afară de diferența de mărci, arome, boabe diferite, forma sau mașina folosită pentru preparare are foarte mult de-a face cu rezultatul final. Dacă ești dependent de cofeină și vrei să-ți reînnoiești sau să-ți cumperi cafetiera, vei ști deja că există nenumărate posibilități. Acum, cea mai frecventă întrebare rămâne dacă să optezi pentru un aparat de cafea tradițional sau pentru un aparat de cafea cu capsule, cum sunt capsule Dolce Gusto.

Aparatele tradiționale de cafea

Când spunem aparate tradiționale de cafea, ne gândim fie la cafetiere cu filtru, fie la espressoare de cafea. Cafetierele cu filtru sau prin picurare au patru părți importante: rezervorul de apă, recipientul cu filtru, carafa și baza. Odată ce am umplut rezervorul de apă până la semn și am așezat filtrul cu cafeaua măcinată, este gata de pregătit cafeaua. Modul de funcționare este următorul, apa care este încălzită cu un dispozitiv de încălzire, picură prin filtrul de cafea, cade picătură cu picătură în carafă. Cafetierele cu filtru sau cafetierele americane sunt cunoscute pentru prepararea unei cafele slabe și ușoare. Espressoarele se remarcă pentru prepararea unei cafele cu mai multă corp, mult mai intensă și mai puternică. O cafea de culoare închisă însoțită de o cremă de cafea caracteristica și delicioasă. Mulți cultivatori de cafea din lume îl consideră cel mai bun aparat de cafea de pe piață. În general, aceste aparate de cafea constau dintr-un suport pentru filtru, filtru, duză pentru spumare a laptelui și, cel mai important, pompa de presiune (acest sistem de presiune ajunge până la 9 bari de presiune, sunt mai scumpe și sunt de obicei folosite la un profesionist). Este o parte cheie deoarece puterea mașinii va determina gradul de cremos al cafelei. Prepararea sa este expres niciodata mai bine spus, de unde si denumirea, iti poti prepara o cafea delicioasa in 2 minute.

Aparat de cafea cu capsule

Trecem de la cafea macinata la capsule de cafea sigilate preambalate: capsule Dolce Gusto, de exemplu. Aceste capsule conțin cafeaua măcinată în interior. Cum funcționează? Când capsulele sunt introduse în aparat, sunt perforate, apa fierbinte trece prin capsulă la anumite bare de presiune, odată ce este terminată vom avea ceașca de cafea gata de băut. În ceea ce privește tipul de cafea pe care îl prepari, acesta va depinde de gusturile noastre, deoarece există o gamă largă de capsule pentru a alege ce cafea să bei în fiecare zi. Poți alege dintr-o varietate de capsule Dolce Gusto în funcție de ceea ce îți place să bei. Multe dintre aceste aparate de cafea nu se limitează doar la prepararea cafelei, de asemenea, poți prepara ceaiuri sau ciocolate, ciocolată caldă. Cele mai de bază și deci la prețuri mai mici nu aduc această funcție și nu aduc de obicei funcționalitatea spumantului de lapte. Printre cele mai bune aparate de cafea cu capsule se numara si cele ale brandului Delonghi, care combina toate funcționalitățile cu cel mai bun preț. Acestea sunt compatibile și cu capsule Dolce Gusto.

Cum să folosești corect cafetiera cu capsule?

• Umpleți rezervorul de apă.

• Introduceți capsula cafelei preferate.

• Apăsați butonul până se oprește, gata să savurați o cafea grozavă. Avantaje

• Confort și ușurință în utilizare.

• Curățare, este o mașină de cafea foarte curată și ușor de curățat.

• Versatilitate, putem prepara mai mult decât cafea, ciocolată, cacao, ceaiuri...

• Design compact și elegant.

• Perfect pentru cupluri sau familii mici. Indiferent dacă alegeți un aparat de cafea tradițional sau un aparat de cafea cu capsule Dolce Gusto cel mai bine este să optați pentru cel potrivit pentru bugetul și nevoile dumneavostră.

image
image
image
image
image
image
Popice Bacău (4) jpg
9469179mac jpg
craig evans tatuaje iepuri cartea recordurilor instagram jpg
Somn - bărbat care doarme FOTO Shutterstock
lidl pexels jpg
arbore de cacao foto jpg
primul telefon graham bell jpg
Antarctica (Shutterstock) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net