Cea mai puternică rugăciune pe care să o rostești în Ajunul Crăciunului. Va face minuni în viața ta

Crăciunul este una din cele mai importante sărbători pentru creștini. Unește oamenii și îi face mai buni. Sărbătoarea Nașterii Domnului începe cu Ajunul, pe 24 decembrie. Crăciunul durează 3 zile. În fiecare zi, pe lângă rugăciunile obișnuite, românii spun o rugăciune specială pentru binele familiei, pentru nădejde, pentru sănătate și bunăstare.

Rugăciunea făcătoare de minuni Foto: Shutterstock
Rugăciunea făcătoare de minuni Foto: Shutterstock

Cea mai puternică rugăciune pe care să o rostești de Crăciun

Rugăciunea care face minuni dacă este rostită de Crăciun: „Tată din Ceruri, te rog să-mi binecuvântezi familia, prietenii, rudele şi pe cei pe care îi iubesc, şi pe cei care citesc această rugăciune chiar acum. Arată-le Tu o nouă imagine a dragostei şi puterii Tale nemărginite.Duhule Sfânt, te rog să-i ajuţi, chiar în acest moment. Acolo unde există durere, te rog să le dăruieşti pacea şi mila Ta. Acolo unde există îndoială, te rog să le inspiri o încredere înnoită prin Harul Tău. Unde există o nevoie, te rog să le-o împlineşti.

Binecuvântează-le Tu căminul, familia, munca, dă-le Înţelepciune şi Lumina în viaţa lor. Binecuvântează-i când pleacă şi când se întorc acasă, mergi înaintea lor şi deschide-le calea. Călăuzeşte-i şi ocroteşte-i clipa de clipă în toată viaţa lor.Iartă-le lor păcatele făcute cu voie sau fără de voie, cu ştiinţa, din neştiinţă sau pe cele pe care nu şi le amintesc. Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfântă, În Numele Fiului Tău, Iisus Hristos. Doamne Tată, Fiule şi Duhule Sfânt, vă mulţumesc că veţi face mai mult decât pot eu cere. Amin!”

Obiceiuri de Crăciun 

Creştinii adevăraţi respectă o serie de tradiţii şi obiceiuri de Crăciun, una dintre cele mai importante sărbători ale omenirii. Crăciunul este marcat de diferite tradiţii, obiceiuri şi superstiţii pe care oamenii le respectă în fiecare an.

Conform unei vechi tradiţii, nu este bine să te baţi absolut deloc în Ajunul Crăciunului, nici măcar în joacă. Dacă încalci această regulă, se spune că vei avea ghinion tot anul. De asemenea, se spune că Maica Domnului a cerut ajutorul lui Moş Ajun înainte de a-l naşte pe Mesia. Moş Ajun era, însă prea sărac, aşa că a trimis-o pe Fecioara la fratele său, Moş Crăciun. Maria a născut în staulul al cărui stăpân era Crăciun.

În plus, o altă tradiţie spune că este indicat că în noaptea de 24 spre 25 decembrie, să dormi pe paie de fân, deoarece acestea sunt preferate de boi, cei care l-au încălzit pe pruncul Iisus cu suflarea lor. În această seară, vorbe din popor susţin că boii vorbesc despre Mântuitor şi naşterea Acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net