Cea mai căutată destinație cu infinity pool din România. Seamănă leit cu cele din Elveția, dar e de 10 ori mai ieftină!

Ultima actualizare:

Nu puțini sunt românii care se refugiază în locuri muntoase, cu temperaturi mult mai joase, peisaje desprinse parcă din filme și prețuri accesibile aproape tuturor buzunarelor. Partea pozitivă este faptul că turismul în România nu încetează să ne uimească, astfel că aflăm de existența unui loc asemănător cu cele elvețiene, însă mult mai ieftin: StockEstate Moieciu, o cabană cu piscină cu apă caldă, localizată în apropierea Capitalei.

Cabana StockEstate Moieciu / foto: calatorprinbascheti.ro
Cabana StockEstate Moieciu / foto: calatorprinbascheti.ro

StockEstate Moieciu este una dintre cele mai noi și mai extravagante locații turistice din țara noastră, deschisă în luna decembrie. Cabana dispune de o piscină superbă, infinity, care oferă o priveliște fantastică, aflată fiind în inima naturii, expunând un peisaj de poveste!

StockEstate Moieciu este cea mai nouă piscină cu apă caldă

Cabana StockEstate Moieciu este înzestrată cu o piscină exterioară încălzită și pe timpul iernii. Se află în Moeciu de Jos, Brașov, la o distanță de 190 de kilometri față de București, 320 kilometri față de Cluj-Napoca, 341 kilometri de Iași și doar 33 kilometri de Brașov.

Cabana din Moeciu de Jos a devenit principala atracție a turiștilor români și nu numai, mulți alegând să fugă preț de câteva zile de viața agitată, pentru a se bucura de o experiență uimitoare, pusă la dispoziție de noua cabană care dispune de piscină cu apă caldă.

Interiorul cabanei StockEstate Moieciu te fascinează la prima vedere!

Interiorul cabanei Stockestate Moieciu / foto: calatorinbascheti.ro
Interiorul cabanei Stockestate Moieciu / foto: calatorinbascheti.ro

În exteriorul cabanei, oamenii sunt fascinați de frumusețea peisajelor, însă nu doar acestea reprezintă punctul forte al atracției turistice. Odată ajunși înăuntru, observăm interiorul cabanei decorat cu mult bun gust, fiind extrem de primitor.

Geamurile generoase, mari, te lasă să te bucuri vizual de priveliștea naturii, iar mansarda permite vizualizarea unui film pe proiector. Locația este potrivit atât persoanelor care vor să petreacă timp în compania a cât mai puține persoane, dar este potrivită și pentru familie sau grupuri de prieteni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net