Locul din România, inclus în top 10 cele mai căutate destinații din lume. Tot mai multe persoane vin aici

Sunt multe locuri frumoase care merită văzute și descoperite în România. Interesant este faptul că, un loc din țara noastră a fost adăugat în Top 10 cele mai căutate și frumoase destinații din lume, unde turiștii internaționali își doresc să ajungă neapărat. Zona ocupă locul 5 în clasament și nu doar peisajele au fost cele care i-au cucerit pe turiști, ci și ospitalitatea pe care au întâlnit-o aici. Află alături de Click! despre ce loc este vorba.

Locul din România, inclus în top 10 cele mai căutate destinații din lume
Locul din România, inclus în top 10 cele mai căutate destinații din lume

Turiștii internaționali au votat! Printre cele 10 cele mai căutate și frumoase destinații din lume se află și un loc din România! Alături de alte locuri spectaculoase, chiar și din Statele Unite ale Americii (SUA), zona din țara noastră ocupă locul 5 în clasament. Oamenii din alte țări sunt de părere că, România este o destinație turistică ideală, atunci când turiștii își doresc un loc de relaxare, liniște și aer curat. Astfel, cei care au creat un top 10 al celor mai căutate destinații turistice din lume, au inclus, printre țări precum Costa Rica sau Noua Zeelandă, și România, care ocupă locul 5 cu un județ spectaculos.

Locul din România, inclus în top 10 

Locul care a reușit să se claseze pe acest loc în top este ... județul Mureș! Turiștii sunt încântați de obiectivele turistice pe care le au la dispoziție aici, de aerul curat și zona unică. Totodată, ei au fost cuceriți și de ospitalitatea hotelierilor și a oamenilor din Mureș, lucru care i-a făcut să își dorească să se mai întoarcă în România. 

Printre obiectivele turistice minunate din județul Mureș, pe care oamenii le pot vizita, se numără Cetatea din Sighișoara, Palatul Teleki, Palatul de Cultură din Târgu Mureș sau pot alege să se plimbe în Parcul Național Defileul Mureșul Superior.

De asemenea, în top 10 cele mai căutate destinații din lume se află și Grecia, Spania, Canada, Noua Zeelandă sau Costa Rica. Conform unui top creat de booking.com, cea mai căutată țară este Spania. Astfel:

  • La Rioja – Spania
  • Epirus – Grecia
  • Austria Superioară
  • County Down – Irlanda de Nord
  • Mureș – România
  • Marlborough – Noua Zeelandă
  • Ninh Binh – Vietnam
  • Limon – Costa Rica
  • Newfoundland & Labrador – Canada
  • Dakota de Nord – SUA

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net