Cel mai adorabil hoț! Un urs koala a furat răsaduri de 6.000 $

Cel mai simpatic hoț! Când grădinarul Humphrey Herington și-a dat seama că cineva îi fura răsadurile din grădina sa din New South Wales, Australia, nu se aștepta să se întâlnească față în față cu un ursuleț koala, pe care l-a botezat Claude.

Claude a distrus culturile unui grădinar australian (Foto: Easter Forest Nurdery/WWF)
Claude a distrus culturile unui grădinar australian (Foto: Easter Forest Nurdery/WWF)

Vinovatul a fost prins în flagrant

Grădinarul a explicat că, timp de câteva luni, a crezut că un oposum îi mânca frunzele, însă s-a înșelat amarnic. În curând însă, vinovatul avea să fie prins în flagrant. „Într-o dimineață am ieșit la muncă și Claude stătea pe o bancă lângă toate aceste plante. Mâncase prea mult și nu mai era în stare să se cațăre în copac”, a spus Herington, citat de ABC NEWS. Herington susține că simpaticul hoț a mâncat câteva mii de răsaduri, făcând pagube de până la 6.000 de dolari. El a spus că va construi un gard împotriva urșilor koala, pentru a descuraja permanent hoți precum Claude.

„Este practic doar un gard de plasă. Dacă încearcă să se cațere pe gard, se va balansa înapoi și sperăm că asta îl va ține departe”, a spus Herington. El a menționat că este pentru prima dată în aproximativ 20 de ani când un koala îi mănâncă produsele.

 „Răsadurile pe care le-a mâncat Claude, noi le vindem fermierilor și grupurilor Landcare. Acestea sunt cultivate în special pentru habitatul koala. Ar fi trebuit să crească până la primăvară”. Printre beneficiarii puieților săi se numără World Wildlife Fund și organizația locală Bangalow Koalas, care își propune să planteze 500.000 de copaci până la sfârșitul anului 2025. Președintele Bangalow Koalas, Linda Sparrow, a spus că are un obiectiv anual de 90.000 de copaci, dar că anul acesta vrea să depășească numărul pe care și l-a propus inițial. Sparrow a spus că este „fericită” că hoțul Claude a evitat răsadurile care erau cultivate pentru organizația ei și pe care urmează să le planteze anul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net