Cel mai deștept motan! Max a „absolvit” recent facultatea

Se știe că pisicile sunt animale extrem de inteligente, însă motanul Max le întrece pe toate! Felina își face veacul prin campusul studențesc de la Universitatea de Stat din Vermont, SUA. Răsfățatul animal a primit în weekend și o diplomă onorifică de doctor în... „Litier-atură”.

Motanul Max de la Universitatea de Stat din Vermont
Motanul Max este cel mai cuminte student (Foto: Vermont State University/Facebook)

Pe 18 mai, a fost ziua absolvirii pentru mulți studenți, iar conducerea Universității de Stat din Vermont și-a dorit ca Max să fie inclus. Facultatea Castleton Vermont i-a oferit motanului de rasă comună o diplomă onorifică, pentru a sărbători prietenia și prezența lui importantă în campus în ultimii patru ani. „Max a fost un membru afectuos al familiei Castleton”, a spus facultatea într-un mesaj publicat pe rețeaua socială Facebook. El a primit o diplomă pe care a fost scris un joc de cuvinte amuzant: Doctor în „Litier-atură”, o combinație jucăușă între cuvintele „litieră” și „literatură”.

Motanul Max este iubit de studenți, dar și de profesori

De fapt, Max are propria lui casă și familie, chiar lângă campusul universitar. Însă, stăpânii îl lasă să se ducă la facultate. Îi place să ia parte la cursuri și să stea la poze, a declarat stăpâna lui Max, Ahsley Dow, pentru Associated Press. „Nu știu cum a început totul, însă adoră să se ducă la universitate și să petreacă timpul cu studenții.”, a afirmat femeia. Uneori, el le face un tur al universității potențialilor studenți. Dow a mai precizat că tinerii care au absolvit în trecut mai trec pe la facultate pentru a vedea ce mai face Max.

Cu un tors răsunător de aprobare din partea facultății Castleton, Consiliul de administrație al Pisicilor de stat din Vermont i-a acordat lui Max Dow prestigiosul titlu de doctor în Litier-atură. El este un expert în gunoaie, zgârieturi și, mai ales, responsabil cu treburile făcute la litieră. Max este un exemplu perfect a ceea ce înseamnă spiritul Facultății Castleton și suntem onorați să îl avem printre noi. Felicitări, Dr. Max Dow!”, a adăugat Universitatea din Vermont. Ashley Dow a declarat postului local de știri WCAX că Max este „animalul de sprijin emoțional” atât pentru studenți, cât și pentru profesori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
singapore cazino infarct jpg
topor vechi fb jpg
eila adams topless new york profimedia jpg
Odihnă, flori, somn jpg
albert einstein foto profimedia
pablo picasso si olga captura video jpg
pilot pixabay jpg
Louis Vuitton jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net