Au fost căsătoriți 90 de ani. Secretul relației care a intrat în cartea recordurilor

Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai longevive cupluri din toate timpurile este acela format de Karam și Kartari Chand. Cei doi s-au născut în India și au petrecut împreună 90 de ani din viața lor. S-au căsătorit în anul 1926 și au trăit împreună până în 2016, când Karam a trecut în neființă.

Cel mai longeviv cuplu din istorie
Cel mai longeviv cuplu din istorie

În ciuda faptului că au trăit într-o perioadă în care a existat o serie de provocări și dificultăți, Karam și Kartari au reușit să-și păstreze iubirea și legătura strânsă, devenind un model pentru multe cupluri.

Cei doi au depășit îmrepună cel de-al Doilea Război Mondial, schimbări politice și sociale importante, și au reușit să-și păstreze relația puternică și sănătoasă. Au împărtășit aceleași valori, au lucrat împreună și s-au sprijinit reciproc în toate momentele grele. Acest lucru le-a permis să-și păstreze iubirea și respectul reciproc pentru mai bine de opt decenii.

S-au casatorit la varsta de 16 ani

image

Karam şi Kartari Chand s-au cunoscut la vârsta de 16 ani, prin intermediul familiilor lor. Ei s-au căsătorit la vârsta de 16 ani şi au trăit împreună timp de 86 de ani, într-o relație plină de iubire și respect reciproc. Au trăit împreună în Punjab, India, unde au lucrat la ferma familiei lor.

Acest cuplu longeviv a dovedit că dragostea adevărată poate dura o viață întreagă, chiar și în fața celor mai mari provocări. Ei au arătat că, prin comunicare, sprijin și iertare, orice cuplu poate să-și păstreze iubirea puternică, chiar și după atâția ani împreună.

Această poveste de dragoste adevărată inspiră mulți oameni să își păstreze relațiile puternice, sănătoase și să lupte pentru dragostea lor.

Când Karam Chand a decedat în 2016, cuplul era căsătorit de 90 de ani. Acesta este cel mai lung mariaj din istorie, conform The Atlantic. Karam și Kartari au avut împreună 8 copii și 27 de nepoți.

Cei mai bătrâni oameni căsătoriți

Conform Guinness World Records, recordul pentru cel mai longeviv cuplu căsătorit a fost stabilit de norvegienii Karl şi Gurdren Dolven, cu vârsta combinată de 210 ani, 1 lună şi 34 de zile la momentul în care Gurdrun a decedat, în 2004, 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net