Cele 4 culori care se vor purta în vara anului 2024. Designerii vestimentari sunt de părere că trebuie să le ai neapărat în garderobă

Vara se apropie cu pași repezi, așa că doamnele și domnișoarele își vor reînnoi cu siguranță garderoba. Designerii vestimentari au dezvăluit deja și noile tendințe ale acestui an. Iată culorile care se vor purta.

Culorile anului 2024 / Sursă foto: Pixabay
Culorile anului 2024 / Sursă foto: Pixabay

Hainele au avut dintotdeauna un impact foarte mare asupra stării de spirit. Astfel, majoritatea femeilor aleg să poarte lucruri în care să se simtă bine și care să le dea încredere în sine. În vara anului 2024 se poartă 4 culori cu care nu ai cum să dai greș.

Galben și violet, pe lista noilor tendințe de vară

La modă vor fi culorile îndrăznețe, dar și nuanțele pastelate. Și așa cum este normal, fiecare femeie își va alege nuanța potrivită în funcție de stilul vestimentar sau de personalitate. Cea mai des întâlnită culoare a sezonului cald va fi galbenul deschis, potrivit „BRIT+CO”. De asemenea, designerii vestimentari sunt de părere că această nuanță se potrivește cel mai bine cu o pereche de pantaloni scurți de blugi sau un tricou oversize.

Violetul este o altă culoare care se află pe lista noilor tendințe. Cea care a promovat-o a fost cântăreața americană Taylor Swift. Ei bine, fie că alegi să porți nuanța de violet închis sau lavandă, această culoare arată perfect pe rochii midi sau bluze decoltate.

Portocaliul închis și albastrul-deschis, două culori îndrăznețe pentru sezonul cald

În sezonul cald se va purta portocaliul închis. Așadar, designerii de modă le recomandă doamnelor și domnișoarelor care au de onorat evenimente vara acesta, să opteze pentru rochii sau costume în această nuanță.

Și albastrul-deschis va fi una dintre nuanțele care se vor purta la scară largă, anul acesta. Fie că alegi să porți obiecte vestimentare din denim sau haine albe, nu uita că albastrul-deschis este una dintre cele mai bune alegeri. Mai mult, această culoare este renumită pentru efectul calmant pe care îl oferă purtătorului. Reduce stresul, ba chiar și anxietatea, așa că ai o mulțime de motive să îl porți pe perioada celor 3 luni de vară.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net