Cum să faci hainele negre să arate ca noi. Trucul de care orice femeie are nevoie

Negrul este o culoare extrem de populară, iar o mulțime de români au în șifonier articole de îmbrăcăminte negre. Însă, după ce le vom spăla de câteva ori, indiferent de prețul și marca acestora, vom observa o problemă: acel negru intens va deveni mai șters și estompat! Ei bine, există un truc ingenios care va rezolva această problemă!

Trucul care ne scapă de o mare problemă / foto: IStock
Trucul care ne scapă de o mare problemă / foto: IStock

Hainele negre sunt extrem de populare, atât datorită eleganței pe care o oferă, cât și a faptului că indiferent de ce fel de accesorii am mai purta, ele vor se vor asorta extrem de bine!

Însă, chiar și în situațiile în care scoatem din portofel sume importante de bani, pentru a cumpăra haine din magazine de lux, există o problemă pe care o vom sesiza rapid! După câteva spălări, hainele negre își vor pierde intensitatea culorii!

Din fericire, potrivit informațiilor oferite de către cei de la santeplusmag.com, există un truc foarte ingenios care ne poate scăpa de această problemă! Iar tot ce ne trebuie pentru acest truc genial este puțin ceai! Mai precis, trebuie să pregătim cam 2 căni de ceai negru, pe care le vom adăuga în mașina de spălat și apoi vom spăla hainele în mod obișnuit!  

Acest truc ne poate ajuta să menținem intensitatea și strălucirea hainelor noastre negre! Iar, din fericire, mai există și alte soluții la care putem apela!

Cum putem păstra culoarea hainelor negre

Un alt truc extrem de banal, care ne poate menține hainele într-o condiție mult mai bună, este să le întoarcem pe dos înainte de a le spăla! Apoi, dacă folosim un detergent special pentru haine de această culoare, ele vor rămâne la fel de strălucitoare ca și când ar fi noi!

În final, un alt sfat ce poate părea banal, dar care este extrem de important, este să nu le lăsăm la uscat în lumina Soarelui! Deși ele se vor usca ceva mai încet, este important să lăsăm hainele negre la uscat într-un loc cu umbră, pentru a nu se decolora din cauza razelor Soarelui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net