Trucul care te ajută să calci hainele fără fier de călcat. Femeile vor scăpa de griji

Toată lumea își dorește să aibă hainele perfect călcate, fără urme de cute și fără a depune eforturi prea mari. Ei bine, există un truc care te va ajuta în doar câțiva pași să îți calci hainele, fără fier de călcat. Iată ce trebuie să faci.

Trucul care te ajută să calci hainele fără fier de călcat
Trucul care te ajută să calci hainele fără fier de călcat

Trucul cu apă și oțet care te ajută la călcarea hainelor

Cu siguranță ți s-a întâmplat să pleci măcar o dată într-o vacanță și să uiți acasă fierul de călcat. Hainele sifonate în bagaj ți-au dat mari bătăi de cap, însă probabil nu ai avut nicio variantă. Ei bine, trebuie să știi că există o metodă alternativă care te va ajuta să îți calci rapid hainele, chiar și fără fierul de călcat.

Trucul constă în prepararea unei soluții formate din apă și oțet. Astfel, tot ce trebuie să faci este să amesteci o parte de oțet și trei părți de apă. Ulterior, amestecul rezultat se pune într-un recipient cu pulverizator, iar de la distanță se pulverizează pe cutele hainelor. Pune-le apoi la uscat și vei avea haine gata călcate.

Alte metode prin care îți poți călca hainele fără fier de călcat

Cu siguranță ai întotdeauna placa de păr la îndemână, fie că pleci în vacanță, fie că ești acasă. Ei bine, trebuie să știi că o poți folosi pentru a-ți călca obiectele vestimentare, fără probleme. De exemplu, cu ajutorul plăcii de păr, poți apăsa rapid gulerul unei cămăși, iar cutele inestetice vor dispărea. De asemenea, un alt truc vechi pentru a-ți călca ținutele este folosirea unei oale din metal.

Fundul vasului în care puneți apa la fiert trebuie să fie curat. După ce apa s-a fiert, aruncați-o și folosiți oala pentru a scăpa de cutele nedorite de pe haine.

Chiar și uscătorul de păr te va ajuta în acest sens. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi puțină apă pe hainele șifonate, iar apoi să ții feonul la distanță în timp ce aerul fierbinte ți le va netezi. Atenție,însă, să nu ardeți materialul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net