Cele mai bântuite locuri din București! Puțină lume are curaj să le viziteze. Poveștile lor te vor înspăimânta instant

Probabil că mulți dintre noi au văzut câteva filme horror, de-a lungul timpului. Iar, cum se întâmplă adesea în asemenea situații, ne-am imaginat că dacă am fi în asemenea situații, ne-am descurca mult mai bine decât personajele din film. Ei bine, de ce să nu ne punem curajul la încercare? Prin București există unele locuri unde linia dintre realitate și paranormal dispare.

Cele mai bântuite locuri din București
Cele mai bântuite locuri din București

De câte ori de-a lungul vieții nu ne-am aflat pe canapea, în fața unui film horror? Fie că am fost alături de prieteni, ori singuri, cu un laptop lângă noi și Netflix-ul deschis, filmele horror sunt printre cele mai populare și pe bună dreptate! Iar, cum se întâmplă adesea în asemenea situații, ne imaginăm cum ne-am descurca noi în acele situații, cel mai probabil fiind convinși că am fi mult mai îndemânatici decât personajele principale.

Ei bine, dacă sunteți atât de convinși că puteți face față cu brio paranormalului, de ce să nu vă puneți la încercare în viața reală? Există unele locuri în București unde linia dintre realitate și paranormal dispare, aproape în totalitate. Află alături de Click! despre ce locuri din capitală se spune că ar fi cele mai bântuite!

Hotel Cișmigiu și Casa Poporului, printre cele mai temute locuri din București

Hotel Cișmigiu a fost, și rămâne, una dintre cele mai populare atracții din oraș. Însă, după ce a petrecut o anumită perioadă închis, după anul 1990, hotelul va fi folosit de către Academia de Teatru şi Film drept cămin pentru studenți. Din nefericire, într-un weekend, o studentă a căzut în casa liftului, unde a căzut în gol și a trecut prin chinuri groaznice vreme de 3 ore, până când a murit. Astăzi, unii români spun că aud strigătele după ajutor ale fantomei tinerei.

Nici Casa Poporului nu este chiar ferită de fenomene paranormale. Angajații care petrec nopțile acolo spun că holurile clădirii sunt bântuite, iar spiritele fac zgomote, mută lucruri, sau chiar declanșează alarme. Aceste fenomene ar fi început cu 10 ani în urmă.

Un vechi orfelinat de pe strada Franceză este un alt loc despre care se spune că ar fi bântuit. La numerele 13 și 14 ale acestei străzi, spiritele a peste 200 de copii ar bântui casa unde cândva a fost orfelinatul unde copiii erau torturați și înfometați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
ulcior webp
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net