Primele semne că în casa ta există prezențe din lumea de dincolo. Când reprezintă un semnal de alarmă

Ultima actualizare:

Fenomenele paranormale nu sunt ușor de explicat și nici ușor de acceptat. În timp ce unii oameni aleg să creadă în ele cu toată tăria și povestesc despre experiențele bizare pe care le-au trăit, alții le ignoră și consideră că totul ține de psihicul uman. Dar oare unde se plasează adevărul?

Sursă foto: Pixabay
Fenomene paranormale

Cu siguranță și tu ai văzut, măcar o dată, un film horror sau un documentar despre viața de apoi, prezențe stranii, fantome și demoni. Mai mult, unele dintre acestea sunt inspirate chiar din viața reală, deci cu siguranță undeva în lume cineva a trăit, pe propria piele, tot ce era mai rău. 

Primele semne care indică prezențe necurate în casa ta

Specialiștii în fenomenele paranormale au efectuat, de-a lungul timpului, numeroase studii legate de acestea. Din dorința de a le putea explica, au investigat fel și fel de cazuri în care oamenii s-au plâns de prezențe demonice. Iată care sunt semnele care indică prezențe necurate în casa ta!

1. Apar, din senin, mirosuri neplăcute

La fel cum ilustrează și filmele horror, atunci când o locuință este bântuită, mirosurile neplăcute apar la tot pasul. Este vorba despre mirosuri similare putrefacției, mucegaiului și mizeriei. Acestea apar, cel mai des, în timpul nopții, între orele 2 și 3.30, spun specialiștii în fenomene paranormale. 

2. Animalele de companie se agită

Animalele sunt un bun detector al fenomenelor paranormale. Dacă ai un animal de companie și începe, din senin, să aibă un comportament straniu, este un adevărat semnal de alarmă. De cele mai multe ori, animalele sunt capabile să detecteze prezențe și mișcări pe care noi, oamenii, nu le putem simți. 

Citește și - A «înviat» în sicriu, în drum spre înmormântare! Filmulețul paranormal care a pus pe jar TikTok-ul!

Câinii încep să latre necontrolat și să-și fixeze privirea într-un punct anume, să alerge și să se comporte de parcă văd o persoană, în timp ce pisicile devin agresive cu stăpânii și refuză să mai mănânce, pentru că nu se simt în siguranță. 

Și păsările simt prezențele necurate din casă. Acestea se agită și fac mult zgomot, fiind deranjate de ceea ce percep în mediul în care trăiesc. 

3. Simți mereu că te privește cineva, chiar dacă ești singur în casă

Deși nu este nimeni lângă tine, simți mereu că te privește cineva. Totul se intensifică pe timpul nopții, atunci când teama capătă o formă mai adâncă și te face să te simți în pericol. Acesta este semnul clar și cel mai relevant al faptului că locuința ta este bântuită. 

4. Rămâi deseori fără curent

Deși acest aspect poate avea o explicație logică, penele de curent fiind o normalitate, din când în când, există situații în care se ia curentul din senin, revine și procedeul se tot repetă. Experții în fenomene paranormale susțin că aceste lucruri sunt asociate cu prezența fantomelor sau chiar a demonilor care vor să te sperie. 

5. Obiectele din casă dispar și reapar din senin, ușile se închid și se deschid singure

Acesta este, de departe, cel mai groaznic semn pe care îl poți experimenta. Dacă se întâmplă să cauți un obiect și acesta să nu fie în locul respectiv, deși ai toată certitudinea că l-ai pus acolo... E o problemă! De asemenea, dacă în casa ta mobila se mișcă uneori, iar ușile se deschid și se închid singure, acest lucru indică o prezență demonică și este cazul să ceri ajutorul unui preot sau unui specialist în domeniu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net