Cele mai frumoase marțișoare handmade pe care le poți face acasă

Pe 1 Martie, doamnele și domnișoarele primesc mărțișoare tradiționale, aducătoare de noroc. Dar în goana după cele mai potrivite talismane cu fir alb și roșu, ajungem la concluzia că cele lucrate manual, acasă, sunt deosebite și reprezintă alegerea ideală și în această primă zi de primăvară. Dacă și tu vrei să oferi pe 1 martie pandative originale, făcute de tine, dar nu știi cum să le realizezi, îți prezentăm cele mai frumoase mărțișoare handmade pe care le poți face acasă.

Cele mai frumoase marțișoare handmade pe care le poți face acasă
Cele mai frumoase marțișoare handmade pe care le poți face acasă

Tutorial pas cu pas pentru a-ti crea cele mai originale și frumoase marțișoare

Mărțișoare din hârtie. Pentru a face martisoare handmade, chiar la tine acasă, poți să optezi pentru unele care se fac prin tehinica quilling. Pentru realizarea acestora nu ai nevoie de multe lucruri. Practic, carton colorat pentru suport, fâșii de quilling, ac de quilling, un perforator pentru rotunjit marginile și aracet e tot ce-ți trebuie ca să se poți apuca de treabă. Nici tehnica nu este foarte dificilă. Cerculețele se rotesc pe acul de quilling, li se lipește marginea, apoi se ciupesc la un capăt sau la ambele pentru a le da forma necesară.

De exemplu, pentru a forma o narcisă, trebuie să realizezi 5 cerculețe galbene. Acestea se ciupesc la ambele capete pentru a forma petalele și un cerculeț portocaliu pentru mijloc. Se ia o fâșie lungă, se îndoaie pentru a forma tulpina cu frunza. Se lipește cu muchia perpendicular pe suport. Dacă vrei să înveți să faci mai multe modele de mărțișoare prin metoda quilling, este suficient să te uiți la unul dintre tutorialele disponibile pe Youtube și, astfel o să înveți pas cu pas cum să creezi cele mai originale și frumoase simboluri ale primăverii. 

Mărțișoare croșetate. O altă variantă de mărțișoare handmade pe care le poți face acasă sunt cele croșetate. Sunt frumoase, autentice și le poți face chiar tu. Ai nevoie doar de o croșetă și ață de croșetat. Nu trebuie să te sperie tehnica, aceasta nu este deloc complicate, oricine o poate învăța. Pe YouTube poți găsi numeroase tutoriale în care se explică pașii pe care să-i urmați în realizarea mărțișorului croșetat. Indiferent că vrei să înveți să faci inimioare, floricele, fluturași sau animăluțe, rezultatul dorit o să-i impresioneze pe cei dragi. 

Mărțișoare din scoici. Și mărțișoarele din scoici sunt o variantă ideală pentru cei care vor să realizeze handmade aceste talismane. Ce îți trebuie pentru realizarea acestora? Scoici, perle, pistol de lipit cu silicon fierbinte, ace penru broșă, cartonaşe-suport, punguţe pentru mărţişoare, şnururi. Se încinge pistolul de lipit, se lipeşte câte o perlă în fiecare scoică, apoi fie scoica se lipeşte pe cartonaş fie lipiți pe ea ace pentru broșe. Se înnoadă şnurul şi se capsează de cartonaş. Se introduce în punguţă. Asta e tot. Tot pe Youtube o să găsiți multe alte variante de mărțișoare cu scoici.

Idei creative pentru a oferi cadouri unice pentru cei dragi de 1 Martie

Iată și câteva idei creative de cadouri unice pentru cei dragi și pe care le poți oferi de 1 Martie.

Floare din săpun în cutie de catifea. Achiziționează o cutie din catifea pentru inel, un trandafir din săpun și un șnur în nuanțe de alb și roșu. Pune floarea în interiorul cutiei, pune capacul peste și realizează o fundă din șnur, pe care să o lipești în partea superioară a pachetului. Acest cadou creativ se realizează rapid și este o idee excelentă dacă ți-ai amintit pe ultima sută de metrii că ai nevoie de ceva special pentru o persoană dragă.

Punga “dulce”. Achiziționează o pungă roșie din hârtie pe care să o umpli cu ciocolată de calitate superioară. Alege, dulciuri ambulate în roșu și alb, pentru a se potrivi cât mai bine cu această perioadă.

Cu siguranță, cu una dintre acestei idei îi vei impresiona pe cei dragi. E dovada vie că nu ai nevoie de mulți bani pentru a face un cadou unic, dar e nevoie să-ți dorești să te implici puțin în realizarea acestuia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net