Top 3 zodii care vor cheltui excesiv de sărbători, pentru cadouri. Riscă să ajungă la „sapă de lemn”!

Sărbătorile sunt, de multe ori, un bun prilej de a ne scutura portofelul. Chiar și cei mai zgârciți oameni obișnuiesc să fie învăluiți de spiritul Crăciunului și, totuși, să bage mâna în buzunar pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi. Există 3 zodii care vor face acest lucru!

horoscop bani jpg

Top 3 zodii care vor cheltui foarte mulți bani pe cadouri

Fie că vrem, fie că nu, în fiecare an trebuie să cumpărăm cadouri pentru cei dragi: familie, prieteni, colegi, vecini, soți, soții, copiii... Un lucru este cert, anul acesta, 3 zodii ale horoscopului vor cheltui o adevărată avere pe cadouri și riscă să ajungă, din această cauză, la „sapă de lemn”. 

Taur. Taurii sunt, de regulă, persoane foarte darnice. Iubesc să le facă diverse cadouri celor dragi și sunt foarte atenți atunci când vine vorba de nevoile fiecăruia. Pentru că se apropie Crăciunul, Taurii doresc, cu orice preț, să îi bucure pe toți cei pe care îi apreciază. 

Numai că, din păcate, anul acesta nu se bucură de un buget prea mare, așa că ar trebui să fie cu mare băgare de seamă și să se limiteze la cadouri pe care chiar își permit să le cumpere. Ar fi destul de rău ca după ce termină sesiunea de shopping, Taurii să constate că nu mai au bani pentru Crăciun sau Revelion. Deci, mare atenție!

Balanță. Nativii Balanță sunt, de obicei, extrem de echilibrați atunci când vine vorba de cheltuieli. Se gândesc întotdeauna de 10 ori înainte să cumpere un lucru, însă acest principiu nu se aplică și de sărbători. 

Nativii Balanță urmează să cheltuie sume foarte mari înainte de Crăciun, mai ales că în jurul lor există numai oameni pretențioși. Pentru că vrea să-i bucure pe toți, nativul Balanță va cheltui tot ce are pentru a cumpăra cadouri perfecte pentru cei din jurul său, fără să mai țină cont de faptul că acestea îi depășesc bugetul cu mult. 

Citește și - Zodia care va avea un Crăciun de coșmar. Va fi singură în zi de sărbătoare!

Vărsător. Nativul Vărsător este mână-largă atunci când vine vorba de cumpărături. Odată ieșit din casă și ajuns în magazine, el cumpără și ce trebuie, dar și ce nu trebuie. 

Nu se poate abține niciodată, așa că nu-i prea pasă nici de banii pe care îi cheltuie, dar nici de lucrurile pe care le cumpără.

Când vine vorba de nevoile lui, nativul Vărsător caută mereu ce este mai ieftin și analizează prețurile foarte bine, însă atunci când vine vorba de familie sau prieteni, Vărsătorul nu se uită la bani și cumpără cele mai frumoase și mai scumpe cadouri. 

Înainte de Crăciun, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuti, Vărsătorul rămâne fără bani. Dar, ce mai contează... atâta timp cât îi fericește pe cei din jurul lui cu cele mai frumoase cadouri?

Zodia care nu va cumpăra niciun cadou anul acesta

Dacă cele 3 zodii de mai sus sunt mână-largă și cumpără cadouri cu nemiluita de sărbători, există un nativ extrem de zgârcit, care nu va cumpăra nimic. Este vorba despre nativul Gemeni. Gemenii, zgârciți din fire, niciodată nu pun preț pe nevoile celorlalți. La fel ca în toți anii care au trecut, acești nativi se vor axa exclusiv pe plăcerile lor și atunci când va veni vorba de cadouri pentru cei dragi, știți vorba românului...se va face că plouă!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net