Zodia care se va face de râs de sărbători, din cauza alcoolului. Va bea peste măsură

Astrologii susțin că una dintre cele 12 zodii ale horoscopului se va face de râs de sărbători, din cauza alcoolului. Aceasta va abuza de alcool și nu mare le va fi mirarea celor din jur, atunci când vor vedea ce este capabilă să facă! 

Zodia care consumă prea mult alcool de sărbători
Zodia care consumă prea mult alcool de sărbători

Știți cum spune celebra reclamă: „Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății”. Pe de altă parte, dăunează și celor din jurul nostru, dacă avem tot felul de comportamente bizare atunci când alegem să-l consumăm. Una dintre zodiile horoscopului se va face de râs de sărbători atât în fața familiei, cât și în fața prietenilor. Consumul exagerat de alcool îi va aduce numai consecințe negative!

Zodia care bea peste măsură de sărbători - Balanța

Deși se spune că ar trebui să fie o persoană echilibrată, uneori, Balanța uită care îi este semnul zodiacal. 

De sărbători, zodia Balanță va consuma mai mult alcool decât îi permite organismul, iar acest lucru îi va aduce, în mod firesc, neplăceri din punct de vedere al stării de sănătate. De asemenea, comportamentul său se va schimba radical. 

Consumul exagerat de alcool va face din zodia Balanță, de sărbători, un adevărat mister pentru cei dragi. De ce? Pentru că nu se vor fi așteptat vreodată să-l vadă pe nativ într-o asemenea ipostază umilitoare. 

Citește și - Zodia care nu are voie să poarte negru. O dezavantajează întotdeauna!

Fie că se va afla într-o atmosferă relaxantă și retrasă la munte, alături de prieteni sau fie că va petrece la un local noaptea trecerii dintre ani, nativul aflat sub zodia Balanței nu-și va da seama sub nicio formă când ar trebui să pună stop consumului de alcool. 

Pentru cei care-l cunosc de foarte mult timp, comportamentul acestuia va fi atât amuzant, cât și destul de enervant. Glumele cam nesărate și râsul zgomotos vor fi, de asemenea, destul de deranjante pentru cei din jur. Specialiștii le recomandă nativilor din zodia Balanță să consume alcool cu moderație, asta dacă vor să-și păstreze imaginea curată în fața tuturor celor dragi, de sărbători, dar și să nu bifeze vreo problemă de ordin medical. 

Zodia care nu consumă niciun strop de alcool

La polul opus se află zodia Vărsător. Vărsătorul nu consumă niciun strop de alcool și nici nu se lasă dus de valul anturajului, dacă acesta implică alcoolul. 

Cumpătat din fire și extrem de atent cu imaginea pe care o are în societate, dar și cu starea sa de sănătate, Vărsătorul va refuza întotdeauna un pahar cu vin. Nu putem spune același lucru despre o cafea bună sau un suc natural, din fructe proaspete, căci nativul Vărsător le adoră pe acestea!

Chiar dacă se află deseori la petreceri, evenimente sau ieșiri de tot felul, nativul Vărsător refuză categoric să consume alcool. 

Și dacă o picătură n-a făcut rău nimănui, Vărsătorul alege să n-o consume nici pe aceea, sub nicio formă! Specialiștii sunt de părere că nativi născuții sub acest semn zodiacal nu prea suferă de vicii, pe durata vieții. Alcoolul cu siguranță nu se încadrează deloc în preferințele lor, însă consumul de dulciuri, da! Mare gurmand din fire, Vărsătorul nu refuză niciodată puțină ciocolată, câteva jeleuri sau alte bunătăți. Acest lucru se pune tot la vicii, nu?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
EvoGo jpg
19 03 Click jpg
stevie romaneasca jpg
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net