Cele mai murdare obiecte din camera unui hotel. Mulți turiști le folosesc fără să știe ce pericol ascund

Ultima actualizare:

Camerele de hotel pot fi purtătoarele unora dintre cele mai neigienice obiecte. Fie că vorbim despre butoanele telefonului fix sau întrerupătoare, important de reținut este faptul că acestea, plus multe alte obiecte, pot acumula germeni. 

Cameră de hotel / foto: Pixabay
Cameră de hotel / foto: Pixabay

Cu toate că majoritatea hotelurilor se asigură ca obiectele din spațiile camerelor de hotel în care se cazează clienții sunt curate și așezate corezpunzător, sunt șanse foarte mari să existe anumite locuri în care bacteriile se acumulează. 

Obiectele din camera de hotel care pot fi murdare 

Întrerupătoarele - Nu puține au fost cazurile în care întrerupătoarele au fost contaminate cu diverse bacterii, printre care Escherichia coli (E.coli), care se găsește în fecale. Mai concret, ori de câte ori persoanele care au mers la toaletă și nu s-au spălat pe mâini în mod corespunzător, apoi ating întrerupătoarele, transmit bacteria pe ele. De aceea este recomandat ca întrerupătoarele să fie dezinfectate înainte de a fi atinse. 

Telecomanda - Nu doar întrerupătoarele pot acumula extrem de mulți germeni, ci și telecomenzile din camera de hotel. Este un loc propice pentru bacterii, întrucât este unul dintre obiectele folosite des. 

Covorul - Mocheta sau covorul din camera unui hotel poate fi plin de alegerni și bacterii. De aceea este important să porți papucii de unică folosință pe care hotelul ți-i pune la dispoziție. 

Colacul de toaletă - Cu toate că și baia este curățată, colacul toaletei nu va fi niciodată suficient de igienizat. Bacteriile continuă să persiste, motiv pentru care este recomandat utilizarea șervețelelor umede pentru a acoperi colacul de toaletă. 

Cartela de acces - Ținând cont de faptul că se numără printre cele mai utilizate obiecte dintr-un hotel, cartela camerei poate conține o multitudine de bacterii. În acest caz, este recomandat să folosești un dezinfectant înainte de a o folosi. 

Butoanele telefonului - telefonul fix din camera hotelului poate fi o sursă de bacterii, raportându-ne la faptul că au avut contact cu mâinile clienților care au fost cazați de-a lungul timpului în camera de hotel.

image
image
image
image
image
image
Pippa Middleton nuntă Foto Getty Images (1) jpg
1 kamala harris prima femeie presedinte a sua joe biden 1 jpg jpeg
pompieri smurd jpg
mic dejun la hotel jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
Arca lui Noe  png
Viena jpg
inec mare mamaia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net