Cele mai sexy jucătoare de tenis de la Australian Open 2023

Ultima actualizare:

Tenisul este unul dintre cele mai populare jocuri din lume, iar jucătoarele de tenis sunt principalul motiv din spatele acestui lucru. Jucătoarele de tenis nu sunt renumite doar pentru performanța lor excelentă, ci și pentru frumusețea și căldura lor. În acest articol, vom discuta despre cele mai sexy jucătoare de la Australian Open 2023. Sunt incluse jucătoare din SUA, Rusia și Elveția. Aruncă și tu o privire la pozele de mai jos.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Cele mai sexy 5 jucătoare de tenis de la Australian Open 2023

Carolina Garcia - Carolina este o jucătoare franceză și se numără printre cele mai superbe tenismene care fac înconjurul lumii în acest moment, în acest sport. Garcia a ajuns recent în semifinalele US Open 2022, unde a pierdut în fața Ons Jabuer. Ea rămâne una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume.

carolina garcia GettyImages 863561574 jpeg

Aryna Sabalenka. Posibil cea mai tare jucătoare de tenis din circuit, Aryna Sabalenka știe cum să-și facă și racheta să vorbească. Ea este destul de populară pe rețelele de socializare și provine din Belarus. A început să joace tenis la vârsta de 6 ani. O tenismenă frumoasă și sexy, apreciată de fanii săi și pentru felul în care arată, nu doar pentru cum joacă. 

Aryna Sabalenka Foto instagram

Belinda Bencic. Belinda Bencic vine din aceeași țară cu legenda tenisului Roger Federer - Elveția. Cel mai bun clasament din carieră este locul 4 și se numără printre favoritele la câștigarea Australian Open 2023. Bencic este și printre cele mai sexy jucătoare de la Australian Open 2023.

Belinda Bencic este o altă frumuseţe naturală a tenisului mondial şi nu star în ascensiune jpeg

Daria Kasatkina. Daria Kasatkina este o jucătoare rusă cunoscută pentru că își spune părerea sincer și direct despre orice. Ea concurează la Australian Open 2023 din Melbourne. Recent, a apărut la știri din motive care nu sunt legate de tenis, când a criticat opiniile țării sale cu privire la comunitatea LGBT și la războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Ea a recunoscut ulterior că nu poate risca să meargă în țara ei acum, după ce și-a spus aceste opinii radicale. Kasatkina este o femeie care arată extrem de bine și acest lucru se vede cu ochiul liber.

daria kasatkina jpg

Danielle Collins. Danielle Collins este o jucătoare de tenis profesionistă americană, cu locul 7 la simplu și 86 la dublu. Collins a câștigat două titluri de simplu WTA Tour, la Palermo Open 2021 și Silicon Valley Classic 2021. La Australian Open 2022, ea a ajuns la prima ei finală la simplu. Și ea se numără printre cele mai sexy jucătoare de la Australian Open 2023.

collins danielle gettyimages 1226441748 jpeg

Sorana Cîrstea. Și sportiva româncă va evolua la Australian Open 2023 și se numără printre cele mai frumoase tenismene de la această competiție.

Sorana Cirstea, EPA jpg

Costumații îndrăznețe purtate de Sorana Cîrstea de-a lungul carierei sale

O tenismenă româncă extrem de frumoasă și sexy este Sorana Cîrstea. Ea s-a remarcat la câteva turnee de tenis și prin costumațiile îndrăznețe pe care le-a purtat. De exemplu, Sorana Cirstea a ales la Nurnberg (2019) să poarte o ținută mai puțin obișnuită, o bluză cu mânecă lungă și colanți extrem de mulați pe corp.

"E cel mai tare outfit din istoria tenisului", a scris pe contul oficial de Twitter un reputat jurnalist portughez, cunoscut în mediul virtual pentru că o urmărește pe Sorana la toate competițiile importante. WTA a organizat petrecerea de dinainte de Wimbledon (2016), iar atunci, Sorana a abordat o ținută transparentă, ce a ținut capul de afiș al petrecerii, rețelele de socializare fiind împânzite cu ipostaze ale jucătoarei romance.

Sportiva româncă o să performeze la Australian Open 2023. „Atunci când antrenorul tău este campion la Australian Open și o legendă! Trebuie să îmi îmbunătățesc rezultatele aici!”, a scris Sorana Cîrstea, în descrierea unei fotografii care a surprins legitimațiile celor doi la Melbourne.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net