Celebrul autor Gabor Maté, cel mai citit psiholog în România, vine la București

Ultima actualizare:

Cunoscutul scriitor, medic și psiholog Gabor Maté, autorul volumului „Când corpul spune nu”, va veni în România și va participa la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Este vorba despre Brands Minds 2022, care va avea loc în București, la Romexpo, pe 17 iunie.

Gabor Maté. Foto: drgabormate.com
Gabor Maté. Foto: drgabormate.com

În fiecare an, deja celebrele conferințe Brand Minds reunesc la București autori internaționali de renume, cercetători și oameni de afaceri străluciți, care le oferă celor interesați de propria dezvoltare profesională și personală, conținut profesionist.

Și la această ediție, care va avea loc pe 17 și 18 iunie, la Romexpo, vom avea parte de vizite remarcabile. Șapte speakeri motivaționali se află pe afiș, iar România va fi pe harta mondială a evenimentelor de afaceri și dezvoltare personală.

Gabor Mate, cel mai citit autor în România

Cel mai recent vorbitor anunțat, Dr. Maté, este un cunoscut specialist în domeniul dependențelor și nu numai, cu peste 20 de ani de experiență clinică și de cercetare. 

Activitatea sa și munca de cercetare privind stresul ascuns, traumele, tulburările emoționale și impactul acestora asupra sănătății oamenilor, funcționării organizațiilor și al societății au devenit, de asemenea, foarte apreciate la nivel mondial. 

Gabor Mate, medic și autor maghiar-canadian, este, de altfel, și unul dintre cei mai citiți autori în România, potrivit datelor publicate la finele anului trecut. Scrierea sa, “Când corpul spune nu”, a fost cartea anului 2021 în România, potrivit datelor furnizate de editura Curtea Veche Publishing.

De asemenea, documentarul său, „Înțelepciunea traumei”, s-a bucurat de succes în toată lumea, fiind vizionat de peste 5.000.000 de persoane din 230 de țări.

image

Pe lângă participarea lui Gabor Maté, la evenimentul Brand Minds 2022 vor fi pe scena de la Romexpo încă 6 experți: Gary Vaynerchuk (CEO VaynerMedia - Investor & Entrepreneur), Jordan b. Peterson, psiholog profesor la Universitatea din Toronto, Daniel Pink (autor a 6 cărți), Jonah Berger (Consumer Behavior Expert), Whitney Johnson (Team Performance Expert) și Angela Oguntala (Futurist & Innovation Expert). Mai multe detalii despre eveniment și despre biletele de acces sunt disponibile pe: www.brandminds.ro.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net