6 semne discrete care trădează atracția unei femei față de un bărbat

Atractivitatea și care sunt caracteristicile care determină gradul de atractivitate al unei persoane sunt două subiecte de interes pentru specialiștii în domeniul științelor comportamentale.

Sursă foto: Pixabay.com
Sursă foto: Pixabay.com

Psihologul Tracey Cox dezvăluie care sunt semnele discrete care trădează interesul unui bărbat pentru interlocutoarea sa.

Atingerile nevinovate

Potrivit psihologului Tracey Cox atingerile aparent nevinovate sunt un indiciu destul de clar al faptului că un bărbat este interesat de cea cu care poartă o conversație. Fie că își așează mâna pentru o perioadă de timp pe umărul partnerei sau îi îndepărtează un fir de păr din calea privirii, este clar că aceste gesturi ascund un înțeles mai profund, susține Tracey Cox. 

Căutarea validării într-un grup mare de persoane

Un alt indiciu îl reprezintă căutarea validării într-un grup mai mare de persoane. Dacă se află la masă cu mai multe persoane și spune o glumă, privirea bărbatului se va îndrepta instinctiv către persoana de care este interesat pentru a observa dacă cuvintele sale primesc o reacție pozitivă. 

Comportamentul ezitant

Comportamentul ezitant și contradictoriu poate fi un alt semn. Palmele transpirate, tremurul vocii, ezitările sunt toate semne că este atras de persoana cu care interacționează și dorește să facă o impresie bună, însă nu știe exact cum să gestioneze situația. 

Limbajul nonverbal 

Potrivit terapeutului sexual și relațional Courtney Gate, o persoană are un limbaj corporal mai deschis față de cineva care îi place: „Nu adoptă o postură închisă, brațele nu sunt încrucișate și se pot relaxa”, a declarat Courtney. În special, acordați atenție direcției în care își înclină corpul persoana de care sunteți interesat. Dacă trupul, inclusiv umerii și fața sunt orientate către tine, acesta este un semn bun! 

Comunicarea constantă

Comunicarea constantă. Cineva care este interesat de tine nu va întrerupe comunicarea fără un motiv foarte bun, suține Tracey Cox. „Consecvența comunicării este un mare indicator al interesului. Cineva care este cu adevărat interesat de tine nu va dispărea pentru perioade lungi de timp, doar pentru a reapărea fără nicio explicație.”

Atenția la detalii

Atenția la detalii. Dacă un bărbat ține minte amănunte despre activitățile preferate ale interlocutoarei sale și detalii din poveștile pe care aceasta i le-a spus și le folosește ulterior în discuțiile cu ea, acest lucru nu poate însemna decât un singur lucru: o percepe pe interlocutoarea sa ca fiind ceva mai mult decât o posibilă amică! 

       Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
Intenționezi să te muți în propria casă Iată ce presupune acest pas jpg
Cum se întreține o hotă incorporabilă în funcție de specificațiile și caracteristicile acesteia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net