Horoscop pentru dragoste și sex: cum ne afectează relațiile amoroase trecerea în 2022?

Ultima actualizare:

Ce se întâmplă odată cu trecerea în noul an? Cum afectează această tranziție astrele și ce „planuri” au ele pentru viața noastră amoroasă, aflați în cele ce urmează! Click a pregătit horoscopul sex și iubire pentru weekend-ul următor.

Ce spun astrele în privința vieții tale amoroase, în ultima săptămână din an Foto: Pixabay
Ce spun astrele în privința vieții tale amoroase, în ultima săptămână din an Foto: Pixabay

Saturn și Uranus se vor întâlni la un unghi perfect de 90 de grade, iar acest lucru ar putea însemna, pentru anumite zodii, „scăparea” dintr-o relație toxică ce te-a ținut în loc și nu te-a mai lăsat să te bucuri de viață în ultima perioadă. Totuși, deși procesul despărțirii este unul benefic pentru tine, poate fi o perioadă extrem de haotică: știm cu toții, despărțirile nu sunt ușoare!

Ce spun astrele în privința vieții tale amoroase, în ultima săptămână din an

De asemenea, în săptămâna care tocmai vine, ultima din an, Venus Retrograd se întâlnește cu Pluto, aducând o dinamică intensă în viața amoroasă. Duminică, Mercur se conectează cu Neptun, iar acest lucru este perfect pentru romantism. Jupiter intră apoi în zodia favorită, Pești, făcându-i pe aceștia să se conecteze emoțional mult mai ușor. Miercuri, Mercur se întâlnește cu Venus, iar apoi cu Pluto. Iată ce înseamna acest lucru pentru fiecare zodie!

Berbec

Gândiți-vă la începutul acestei luni: ce conversații importante referitoare la viața dvs. amoroasă au avut loc? Fie că a fost vorba de o ceartă, o nouă conexiune cu cineva care v-a căzut cu tronc sau startul unei noi relații, astrele vă vor întoarce la acele conversații. Așa că gândiți-vă bine ce doriți să spuneți și mai cu seamă, CUM doriți să spuneți acele lucruri, ca să fiți cât mai bine înțeles. Săptămâna aceasta reprezintă o oportunitate să vă răspundeți la multe întrebări legate de viața amoroasă și să vă luați o grijă de pe umeri în acest sens.

TAUR

Din păcate, Taurii nu vor avea parte de prea multă „acțiune” săptămâna aceasta. Totuși, nu vă întristați! Încă poate fi o săptămână în care să vă distrați. Puteți să încercați aplicațiile de întâlniri sau să trimiteți o poză „îndrăzneață” cuiva care v-a atras atenția. Dacă sunteți deja într-o relație, este posibil să încercați „sexul prin telefon” cu partenerul dvs. În schimb, dacă nu sunteți interesat de nimeni în această perioadă și mai sunteți și „singur cuc”, nu vă faceți griji! Jupiter în zodia Pești face minuni pentru crearea de noi conexiuni, așa că sufletul dvs. pereche ar putea fi mai aproape decât credeți!

Gemeni

Ai grijă cu cine îți petreci timpul în această săptămâna, Gemeni! Sâmbătă, duminică și miercuri, există posibilitatea să ajungi în dormitor cu cineva, însă de asemenea s-ar putea să prinzi sentimente puternice pentru acea persoană. Așa că ai grijă să fie și persoana respectivă pe aceeași lungime de undă! Venus Retrograd ți-ar putea crea o adevărată dramă în acest sens, și n-am vrea asta...

Așadar, dacă nu sunteți într-o relație și nici nu doriți să vă îndrăgostiți prea curând, stați departe de aplicațiile de întâlniri! Dacă aveți partener, în schimb, această perioadă este perfectă pentru a explora chestii noi în dormitor, cum ar fi latura dominantă sau cea submisivă, în funcție de preferințe.

RAC

Dacă ați fost prinși în ultima perioadă în niște flirturi cu cineva, săptămâna aceasta vă luați inima în dinți și încercați să inițiați conversația decisivă: este ceva mai mult sau doar o chestie pasageră?

Însă doar pentru că voi sunteți pregătiți să duceți relația la următorul nivel, nu înseamnă că și cealaltă persoană este...Încercați să purtați conversația totuși, dar pe un ton calm, fără să vă presați partenerul. Dacă vedeți că nu primiți răspunsurile pe care vi le doriți, vă sfătuim să vă retrageți definitiv.

Leu

Leii nu au nevoie să se grăbescă în această perioadă! Când leii plac pe cineva, nu se tem deloc să se arunce cu capul înainte și să intre într-o nouă relație, însă în această perioadă, nu ar fi tocmai cea mai bună idee. 

Venus Retrograd este cel mai prost moment să faceți acest lucru, pentru că deciziile voastre pot fi unele extrem de schimbătoare acum. De asemenea, nu e ok nici să vă compromiteți valorile personale pentru a intra într-o relație care pur și simplu nu vă este potrivtă. Așadar, cel mai bine este să așteptați în această perioadă, și să vedeți unde vă va duce acest lucru.

Fecioară

Vești grozave pentru Fecioară! Dacă Mercur Retrograd afectează celelalte zodii, fecioarele scapă ca prin urechile acului. În diagrama voastră astrologică este numai romantism, sex și distracție în această perioadă, fie că sunteți singuri sau într-o realție. Jupier intră în zona relațiilor Fecioarei așa că viața amoroasă va fi pe culme!

Balanță

Nu e nimic greșit în a vă distra puțin în această perioadă și a merge la mai multe întâlniri, cu parteneri diferiți. Însă dacă doriți ceva mai serios, trebuie să vă schimbați abordarea. Concentrați-vă pe persoanele cu care vă știți de ceva vreme și fiți atenți la cei cărora chiar le pasă de voi.

Știm că visați la o relație serioasă și puternică, însă trebuie să fiți deschiși să exersați dorința de angajament și răbdarea, capitole la care nu excelați. Însă dacă reușiți acest lucru, viața amoroasă vi se va îmbunătăți.

Scorpion

Totul se cam năruie în jur perioada aceasta pentru Scorpioni, însă depinde cum priviți lucrurile! Dacă gândiți pozitiv și sunteți deschiși, schimbările ar putea să fie benefice și să descoperiți lucruri noi, însă dacă gândiți negativ așteptați-vă la melancolie și multe sentimente la fel de negative.

Scorpionii au un stil de a-și reprima sentimentele și de a se preface că nimic nu îi afectează. Dacă doriți să nu mai țineți ură și dușmanie, vorbiți deschis despre problemele care vă macină, chiar și cu partenerul. Însă trebuie să o faceți într-un mod frumos și calm.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să își pună prioritățile în ordine. Poate doriți o relație serioasă, dar în același timp căutați doar aventuri. Poate doriți să uitați de problemele din viața amoroasă adâncindu-vă în muncă. Sau poate vă concetrați prea mult pe relația pe care o aveți și ajungeți să vă ingnorați familia și prietenii și chiar și cariera. Săptămâna aceasta veți afla cum puteți să îmbinați acest lucruri, fără să acordați mai puțină atenție celorlalte părți, pentru ca balanța să se mențină în poziție corectă.

Capricorn

Trebuie să ieși din carapacea ta, Capricorn! Ai deja o reputație pentru că ești cam...crispat, iar acest lucru te face greu de abordat. Relaxează-te puțin și nu aștepta ca alți oameni să te abordeze, fă tu primul pas! Ești extrem de plăcut atunci când oamenii ajung cu adevărat să te cunoască, așa că du-te acolo și cucerește-i! Nu vei regreta. 

Vărsător

Nu ne place să-ți spunem, dar te vei confrunta cu câteva neplăceri în această perioadă. Poate fostul/fosta crează o situație neplăcută, iar cineva îți spune despre asta. În loc să te ofensezi, mai bine încearcă să rezolvi problema așa cum știi tu cel mai bine.

Încearcă prin dialog, lasă-i pe cei ce ți-au greșit să-ți explice și varianta lor, iar apoi ia o decizie. Ar putea să-ți cauzeze neplăceri pentru că sunt geloși, răzbunători, sau chiar plictisiți, dar trebuie să îi confrunți. Dacă nu ajungeți la un numitor comun, nu te sfii să le dai „Block” și să îți vezi de viața ta în continuare. Măcar știi că ai încercat!

Pești

Peștii sunt cei mai favorizați în această perioadă. Le place să flirteze, sunt seducători și, poate o fac intenționat sau fără să își dea seama, însă cei din jur observă acest lucru și se întreabă dacă e pe bune sau nu.... Așa că trebuie să le clarifici acestora dacă flirtezi, într-adevăr, sau dacă doar încerci să fii prietenos, potrivit Cosmopolitan.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net