Cine a fost Abraham Schechter, presupusul amant al Elenei Ceaușescu: „O mângâia ușor pe fund pe tovarășa”. Modul tragic în care a murit

În timpul regimului comunist, era un subiect tabu, despre care chiar și cei mai influenți membrii ai conducerii se temeau să vorbească. După 1989, această temă a explodat, iar interesul din partea publicului a ajuns la cote uluitoare. Este vorba despre viața extraconjugală a Elenei Ceaușescu, iar, pentru a fi mai preciși, despre un bărbat anume din viața acesteia: Abraham Schechter.

Elena Ceașescu a avut o legătură amoroasă cu medicul familiei / foto: Profimedia
Elena Ceașescu a avut o legătură amoroasă cu medicul familiei / foto: Profimedia

Probabil că ne putem imagina cu toții cât de neinspirat ar fi fost cineva care aducea în discuție viața extraconjugală a Elenei Ceaușescu. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la shtiu.ro, această temă era evitată chiar și de membrii Securității, care preferau să ignore complet subiectul. Cu toate acestea, după Revoluție, au început să apară tot mai multe informații despre viața extraconjugală a Elenei Ceaușescu, iar acest subiect, cândva tabu, a devenit unul despre care întreg poporul era dornic să afle mai mult.

Se pare că de-a lungul anilor, deși era căsătorită cu Nicolae Ceaușescu, Elena a avut mai mulți amanți, însă o persoană anume a fost, de departe, cea mai importantă pentru soția liderului comunist: Abraham Schechter. Acesta avea oportunitatea de a fi foarte des în jurul Elenei Ceaușescu, fără a trezi mari suspiciuni, dintr-un motiv extrem de simplu. Schechter era medicul personal al soților Ceaușescu! El a deținut această poziție vreme de 17 ani, însă sfârșitul lui a fost unul în condiții suspecte.

Abraham Schechter a fost medicul familiei Ceaușescu

Se pare că în privința aventurilor pe care le-a avut Elena Ceaușescu, cea cu medicul Abraham Schechter a fost, de departe, cea mai lungă. Cei doi chiar nu păreau să fie deloc discreți, cel puțin nu la nivelul la care ne-am gândi că ar trebui ținută secret o asemenea legătură. Fostul colonel Dumitru Burlan chiar a povestit scene incredibile între cei doi.

„Odată, în Primăverii, mi-a spus colegul meu care era de serviciu la vilă. cei trei au intrat cu mașina în curtea reședinței cuplului Ceaușescu. Nicolae a coborât și a început să urce scările pentru a intra în casă. În urmă se vedea Elena, urmată de doctorul Schechter. În timp ce urcau pe scări, (…), doctorul o mângâia ușor pe fund pe tovarășa”, a spus acesta, conform sursei citate.

În anul 1973, Abraham Schechter a avut o moarte violentă, învăluită în mister. El a căzut de la etajul 5 al Spitalului de Urgenţă Floreasca, iar, oficial, totul ar fi fost o sinucidere. Însă, potrivit lui Dumitru Burlan, lucrurile au stat diferit, iar nu Nicolae Ceaușescu ar fi fost în spatele crimei.

„A fost racolat de israelieni. Era de foarte mult timp luat în colimator de cei de la Direcţia 5 de la Filaj. Nu a fost vorba de niciun fel de sinucidere. Doctorul a fost eliminat chiar de Mossad, pentru că îşi depăşise atribuţiile transmise şi se încurcase cu Tovarăşa”, a spus fostul colonel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net