Cine e Xenia Florence, prima prințesă care a apărut în Playboy! A șocat o lume întreagă cu pozele nud

În ciuda numelui ei aristocratic, prințesa Xenia Gabriela Florence Sophie Iris a Saxoniei nu este o prințesă tipică. Femeia de 37 de ani, al cărei stră-stră-străbunic a fost Frederick Augustus al III-lea, ultimul rege al Saxoniei, a devenit prima persoană cu sânge albastru care a pozat în Playboy!

Prințesa Xenia Florence, într-o rochie lungă și neagră
Prințesa Xenia Florence a apărut în ediția de martie a revistei Plaboy Germania (Foto: GettyImages)

Ea apărut pe coperta celui mai nou număr Playboy Germania, în această săptămână. Prin fotografiile ei nud, Xenia a spus publicației că a vrut să arate că „fiecare femeie este frumoasă așa cum a lăsat-o mama natură” și că „nu trebuie să judeci pe nimeni pentru aspectul său fizic”. „Nu trebuie să te conformezi tendințelor sau să își faci vreo intervenție chirurgicală, doar pentru a mulțumi pe cineva”, a spus ea, în interviul care însoțește ședința foto sexy. „Am vergeturi și sunt mândră să le arăt”.

Prințesa Xenia Florence a pozat nud (Foto: Instagram Playboy Germania)
Prințesa Xenia Florence a pozat nud (Foto: Instagram Playboy Germania)

Prințesa Xenia Florence se laudă că e 100% naturală

Înainte de a poza pentru Playboy, Xenia a apărut într-o serie de reality show-uri, cum ar fi serialul BBC „Undercover Princesses” și „B:Real—Real Celebrities, Real Life”. Cu toate acestea, odată cu faima, au început și discuțiile răutăcioase despre corpul ei. „În unele reality show-uri, am fost singura femeie fără operații estetice”, a explicat ea. „Și apoi s-a întâmplat ca celelalte femei, dintre care unele care se operaseră mult, să spună că eu nu prezint nici o competiție pentru ele pentru că nu am forme și nu sunt feminină. A fost oribil. Aproape că am cedat presiunii să îmi fac și eu operații.

Când Xenia avea doar 10 ani, a fost diagnosticată cu o tumoare osoasă pe craniu, pe care a îndepărtat-o ​​șase ani mai târziu. Acum, ea spune că în sfârșit se simte confortabil în propria ei piele: „Îmi place cel mai mult corpul meu când este sănătos și nu mă doare nimic. Starea mea de bine nu are legătură cu aspectul meu.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net