Cine este femeia care a născut 69 de copii? A intrat în Cartea Recordurilor

Deși poate ar părea ireal pentru mulți dintre noi, Cartea Recordurilor ne face cunoștință cu o femeie care vreme de 18 ani a fost însărcintă, aducând pe lume nu mai puțin de 69 de copii. Numele ei este Valentina Vassilyeva, și în rândurile de mai jos vei descoperi povestea ei.

Valentina Vassilyeva a intrat în Cartea Recordurilor / foto: vintagenews.com
Valentina Vassilyeva a intrat în Cartea Recordurilor / foto: vintagenews.com

Valentina Vassilyeva a fost prima soție a lui Feodor Vassilyev, și au trăit în Shuy, Rusia, în prima jumătate a secolului XVIII. Femeia a intrat în Cartea Recordurilor grație numărului de copii pe care i-a adus pe lume.

Valentina Vassilyeva, femeia care a născut 69 de copii

Potrivit înregistrărilor, rusoaica s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani, nu înainte însă de a intra în Cartea Recordurilor pentru femeia care a adus pe lume cei mai mulți copii – 69 la număr. În total, Valentina Vassilyeva a trecut prin 27 de nașteri, dintre care 16 au fost seturi de gemeni, șapte seturi de tripleți și patru seturi de cvatrupleți. Din cei 69 de copii, Valentinei Vassilyeva i s-a stins din viață un set de gemeni, rămânând cu 67 de copii.

Deși încă există neclarități cu privire la numărul exact de copii, Valentina Vassilyeva a reușit să intre în Cartea Recodurilor pentru faptul că o singură mamă a reușit să dea naștere unui astfel de număr imens de suflete.

Numele pruncilor ei care au trăit nu a fost consemnat în istorie, din cauza lipsei de precizie și eficiență în documentarea familiei.

Cine a fost Valentina Vassilyeva

Valentina Vassilyeva a adus pe lume 69 de copii / foto: vintagenews.com
Valentina Vassilyeva a adus pe lume 69 de copii / foto: vintagenews.com

Despre viața Valentinei Vassilyeva nu sunt cunoscute foarte multe detalii, însă știm că aceasta a trăit în perioada Imperiului Rus, de profesie fiind servitoare. Deși perioada de atunci le permitea puținor oameni să supraviețuiască, familia Vasiliev era destul de numeroasă.

În anul 1783, în numărul revistei The Gentleman’s Magazine, apar primele informații publice referitoare la copiii Valentinei. Publicația relata faptul că „oricât de uimitoare ar părea, pot fi considerate credibile,”, informațiile fiind oferite de un negustor englez din Sankt Petersburg, care a transmis informațiile rudelor sale din Anglia.

Rapoartele au fost confirmate de către Nikitch Boltin, într-un comentariu în 1788, și de către Alexander Pavlovich Bashutskiy, în anul 1834, într-una dintre cărțile sale, după cum informează stiriromania.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net