Ea e femeia cu cea mai mare gură din lume. A intrat în Cartea Recordurilor!

De regulă nu e un motiv de mândrie să fii considerat cu „gura mare”, pentru că îi superi pe toţi cei din jurul tău. Numai că există şi oameni cu gura mare la propriu, iar Samantha Ramsdell este recunoscută ca recordmenă mondială la acest capitol.

Americanca spune că este pacientul preferat al stomatologilor. Foto: Profimedia
Americanca spune că este pacientul preferat al stomatologilor. Foto: Profimedia

Chiar dacă toată viaţă s-a râs pe seama ei, lumea numind-o constant „urâtă” sau ”Pitt Bull”, Samantha şi-a transformat ceea ce poate unii consideră un defect într-un atu.

Ea a fost recunoscută de Cartea Recordurilor drept persoana cu cea mai mare gură din lume. La măsurători, ţineţi-vă bine, a avut o deschidere pe verticală de 6,5 centimentri, iar pe lăţime de nu mai puţin de 10,9 centimetri!

În vârstă de 33 de ani, cea care-şi câştigă existenţa ca actor de comedie şi influencer, a devenit celebră în urmă cu câţiva ani, când a realizat că reţelele sociale sunt perfecte pentru a-şi valorifica atuul.

A început această activitate în 2020 şi de atunci a devenit milionară.

De exemplu, un filmuleţ încărcat de curând pe TikTok, în care arăta că poate băga în gură fără nici un efort un sandviş, 22 de bezele şi un măr întreg, a strâns nu mai puţin de 25,9 milioane de vizualizări şi 2,1 milioane de aprecieri!

Numai că dacă acum e celebră şi stă mai mult în studiourile televiziunilor, ca invitată, decât pe acasă, Samantha spune că s-a confruntat toată copilăria cu răutăţile colegilor de clasă.

Fotografiile comparative sunt cele mai elocvente. Foto: Profimedia
Fotografiile comparative sunt cele mai elocvente. Foto: Profimedia

„În fiecare zi eram strigată «broscuţa» sau «gură mare». De asemenea, mi se spunea că semăn cu un Pit Bull”, a povestit ea pentru NeedToKnow.co.uk.

Câştigă milioane de dolari din postările sale

„Din acest motiv, la şcoală eram traumatizată şi încercam să fac cumva să înceteze toate astea. Stăteam ascunsă, eram nesigură de mine, mă dădeam cu mult ruj pe buze pentru ca gura să pară mai mică. Acum, oamenii îmi spun zilnic pe reţelele sociale că sunt urâtă şi dezgustătoare, în timp ce alţii mă întreabă ce filtru am folosit să-mi măresc gura atât, ceea ce cu siguranţă nu mă ajută din punctul de vedere al sănătăţii mentale. E foarte dificil, dar am învăţat să îmi iubesc particularităţile şi ceea ce mă face pe mine unică şi să folosesc acest lucru în avantajul meu”, a mai spus ea.

Iar succesul, în cazul acesta, este calculat în banii care îi intră în cont. Şi, dacă e să ne luăm după ce spune ea, un simplu video postat pe TikTok îi aduce 15.000 de dolari.

Cum pune cel puţin unul pe zi, puteţi să faceţi socoteala cam cât câştigă într-un an doar din postări cu ea, fără să mai punem la socoteală şi ce bani îi vin din reclame la diferite produse sau din diverse sponsorizări.

Inclusiv la un cabinet stomatologic, pentru că orice dentist ar recunoaşte că ea este pacientul ideal, deoarece poate deschide atât de mult gura încât i se poate lucra fără probleme pe dinţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net