Top 5 cele mai bizare recorduri sexuale la bărbați. Cât a durat cea mai lungă partidă de sex din Cartea Recordurilor

Dacă nu te-ai gândit niciodată la sex ca la o competiţie, să știi că alţii au făcut-o. În lume se contorizează orice, inclusiv mărimea, durata şi chiar productivitatea actului sexual. Așa se face că, unele recorduri sexuale înregistrate de bărbați figurează chiar în „Cartea Recordurilor”.

Unele recorduri sexuale au intrat și în Cartea Recordurilor Foto: Shutterstock
Unele recorduri sexuale au intrat și în Cartea Recordurilor Foto: Shutterstock

Cele mai multe partenere sexuale intr-o zi

Actorul american pornografic, Jon Dough (1962 - 2006), a plănuit să facă sex cu 101 de femei într-o singură zi. Încercarea a fost zădărnicită de faptul că a obosit și a reușit să satisfacă 52 de partenere. Cu toate acestea, figurează în Guiness Book, scrie ziarulevenimentul.ro.

Cea mai rapidă erecție

După cum a menționat Alfred Kinsley în lucrarea sa, „Comportamentul Sexual al Bărbaților" (Sexual Behavior in the Human Male), se presupune că unii bărbați pot avea o erecție în numai 3 secunde.

Cea mai lungă partidă de sex

Doctorul Vernom Coleman a fost cel care a înregistrat cea mai lungă partidă de sex, recunoscută oficial, care a durat 15 ore.

Cel mai rapid orgasm masculin

Potrivit tot lui Alfred Kinsley, 6% dintre bărbații de pe planetă se presupune că sunt în stare să ajungă la orgasm în mai puțin de 10 secunde. Asta în timp ce, alți 25% se presupune că sunt în stare să ajungă „la linia de sosire" în mai puțin de un minut, scrie ziarulevenimentul.ro.

Cea mai multă cantitate de spermă ejaculată

Jurnalul de Fertilitate și Sterilitate a realizat un studiu pe 1300 de bărbați care s-au abținut de la orice activitate sexuală pentru o perioada de timp, după care au trebuit să ejaculeze. Astfel, cantitatea medie de spermă a fost de 30 de grame, în timp ce „câștigătorul" a eliberat 100 de grame.

Ejacularea cu cea mai mare viteză

Pentru cine nu știe, viteza medie de ejaculare a unui bărbat este de 29 mph. Însă, se presupune că există un bărbat care e în stare să atingă 49,71mph.

Cea mai mare distanță atinsă prin ejaculare

Recordul mondial îi aparține lui Horst Schultz cu 5,5 metri.

Cele mai multe orgasme într-o oră

Deși bărbații nu pot fi comparați cu femeile la acest capitol special, există un german care a fost în stare să ajungă la orgasm de 16 ori într-o oră.

Cel mai tare penis

În mod normal, un bărbat mediu ar trebui să își poată ridica prosopul cu penisul. Obiceiurile taoiste privind sexul și sexualitatea masculină, includ exerciții pentru întărirea mușchilor pelvieni ce îți permit să controlezi ridicarea penisului. Astfel, un maestru taoist din Hong Kong, numit Mo Ka Wang, a reușit să ridice cu penisul său o greutate de peste 100 de kilograme la o jumătate de metru înălțime.

Cele mai multe săruturi pe minut

Studentul francez, Valentin Pasquier, a doborât recordul pe 12 noiembrie 2008. El a sărutat 94 de femei în 60 de secunde, cu 43 mai multe față de precedentul deținător al recordului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net