Ea are cea mai voluminoasă coafură afro din lume! A intrat în Cartea Recordurilor cu podoaba capilară

Ultima actualizare:

Aevin Dugas (47 de ani), din Louisiana, SUA, este obișnuită ca lumea să se minuneze de părul ei frumos și des. Asta pentru că ea are cea mai voluminoasă coafură afro din lume, potrivit Cărții Recordurilor. Când Aevin a obținut pentru prima dată acest record în 2010, părul ei avea o circumferință incredibilă de 132 cm.

Podoaba capilară a lui Aevin Dugas are o circumferință de 165 cm (Foto: Instagram)
Podoaba capilară a lui Aevin Dugas are o circumferință de 165 cm (Foto: Instagram)

Cum are grijă Aevin Dugas de coafura sa afro

Astăzi, coafura afro a lui Aevin Dugas măsoară 25 cm înălțime, 26 cm lățime și are o circumferință de 165 cm. A ajuns la acest record incredibil în 24 de ani. Femeia este foarte mândră că a reușit să ajungă în Cartea Recordurilor cu părul său glorios.

Aevin Dugas are  o rutină deosebită pentru podoaba sa capilară „Fac tratamente cu ulei fierbinte și îmi ung părul cu unturi speciale, înainte de a mă spăla cu șampon și cu balsam. Fac asta la cel puțin șapte zile. De asemenea, am grijă cum îl aranjez, pentru că nu vreau să îl rup. Nu îmi port părul doar afro, eu experimentez cu o tonă de stiluri și coafuri”, a spus Aevin, pentru Cartea Recordurilor Guinness.

 Cu toate acestea, în ocaziile în care își coafează părul în stilul afro, Aevin spune că primește cele mai multe complimente și reacții de la oamenii din jur. Unii dintre ei o opresc chiar și pe stradă și o întreabă dacă este părul ei natural.

„Oamenii au reacții diferite la părul meu. Unii pur și simplu îmi fac complimente, alții se holbează ciudat, alții vin și îmi pun întrebări despre coafură”, a mai spus Dugas.

Dar chiar și în toată gloria sa, Aevin spune că există și unele dezavantaje în a avea cel mai mare afro din lume: „E foarte cald vara și abia rezist în căldura din Louisana. Nu pot purta afro în anotimpul călduros.”  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net