Cum poți să realizezi coafura „wet look”, fără niciun pic de efort. Așa vei arăta precum vedetele de pe covorul roșu!

Specialiștii în hairstyling spun că, printre cele mai în vogă coafuri din acest an se regăsește, desigur, deja faimosul „wet look”. Cu siguranță, ai văzut și tu această faimoasă coafură măcar la câteva dintre vedetele de peste ocean, pe covorul rosu sau la diferite evenimente mondene. Coafura a ajuns și la noi, iar persoanele publice din showbiz-ul românesc au îmbrățișat-o imediat. Îți vom explica, în acest articol, cum poți și tu să realizezi această coafură, fără niciun pic de efort. Vei arăta precum vedetele de pe covorul roșu.

Wet look / Sursă foto: Pixabay
Wet look / Sursă foto: Pixabay

Adelina Pestrițu, una dintre vedetele de la noi care preferă „wet look-ul”

Adelina Pestrițu este una dintre vedetele de la noi care poartă această coafură încă de acum câțiva ani. Vedeta a recunoscut că apelază la această freză pentru că se face foarte rapid și e foarte cool. Coafura “Wet Look” face în continuare senzație. De aceea, ți-o recomandăm și ție. Suntem siguri că vei întoarce privirile și că te va scoate din anonimat.

Cu ce poți asorta „wet look-ul”

Wet look-ul” este o coafură tot mai des întâlnită în ultima vreme și foarte cerută în saloanele de înfrumusețare. Este o coafură chic pe care o poți asorta lejer fie unei rochii elegante de seară, fie unei vestimentații de inspirație masculine, susțin specialiștii în domeniu. Pe cât de în vogă este, pe atât de ușor o poți obține chiar și acasă. Iată tot ce ai de făcut pentru a avea și tu un „wet look” perfect.

Pașii simpli care te vor ajuta să obții un „wet look” de invidiat

Tot ce ai de făcut este să respecți câțiva pași simpli. În primul rând, șamponează bine părul și apoi folosește un balsam sau o mască. După spălarea și hidratarea obișnuită, clătește-l bine și absoarbe excesul de apă cu un prosop, dar nu-l usca.

De aici, ai mai multe opțiuni. Poți alege o cărare pe mijloc, una laterală sau tot părul pieptănat pe spate. Aplică ceară, spumă sau gel la baza podoabei capilare. Pentru un plus de efect, poți utiliza produsul ales șuviță cu suviță. Distribuie-l uniform folosind un piaptăn cu dinți rari.

Cui i se potrivește și cui nu coafura “wet look”

„Wet look” este o coafură ușor de realizat, indiferent de lungimea firului de păr. Ea poate fi adoptată atât de posesoarele părului lung și mediu, dar și de cele cu păr scurt. Însă, atenție. Nu este deloc potrivită celor care au fața rotunda.  

Nu oricine are curaj să poarte această coafură. Tu ești pregătită să o încerci? Așa vei arăta precum vedetele de pe covorul roșu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net