Cutremurător! Ultima imagine cu Anne Heche, cu 20 de minute, înainte de accidentul fatal. Cu cine s-a pozat actrița

Vestea că actrița Anne Heche a făcut un accident fatal a generat un val de mâhnire printre fani și apropiați deopotrivă, cărora nici acum nu le vine să creadă ceea ce s-a întâmplat. Cu doar 20 de minute înainte de tragica întâmplare, Anne Heche a intrat într-un salon de coafor, unde a avut o întâlnire emoționantă.

Anne Heche FOTO Getty Images
Cutremurător! Ultima imagine cu Anne Heche, cu 20 de minute, înainte de accidentul fatal

Ultima dată când actrița Anne Heche a fost văzută în viață a fost cu 20 de minute înainte de accident când a intrat în salonul Glass Hair din Los Angeles și a pozat alături de proprietar, care era un fan al artistei.

Proprietarul plin de entuziasm a publicat imediat fotografia în care se află alături de Anne Heche pe Instagram la ora 10.35 pe 5 august. 

Citește și: Anne Heche, în stare critică. Familia a hotărât să fie deconectată de la aparate, dar mai iau o decizie importantă de luat

Anne Heche își cumpărase o perucă roșcată pe care a plătit 125 de dolari. Actrița a făcut o poză cu proprietarul salonului, iar în această ultimă imagine, Anne este zâmbitoare și blândă, așa cum o cunoșteau toți apropiații. 

«Azi am întâlnit-o pe Anne Heche și ea și-a cumpărat o perucă», a scris proprietarul salonului Glass Hair. Bărbatul nu-și închipuia tragedia ce avea să urmeze, la foarte scurt timp după această întâlnire. 

Nu rata nici: Actrița Anne Heche, în stare gravă la spital, după ce a condus beată! Este intubată, cu arsuri grave pe tot corpul

La doar o oră după ce a postat fotografia, bărbatul a declarat că a fost inundat de mesaje, deoarece a reieșit că Anne era într-o stare critică și era transportată de urgență la spital după accident la 10.56 dimineața.

«Nu mă așteptam – sau bănuiam – absolut nimic. Era politicoasă, cordială, vorbea coerent. A fost extrem de plăcut, o adevărată o încântare.» a dezvăluit proprietarul salonului Glass 

«Ea a venit prin intrarea din spate a studioului meu în timp ce lucram la un client și a spus că vrea o perucă roșie. M-a întrebat: „Nu am mai lucrat împreună? Întreaga întâlnire a durat mai puțin de 10 minute.», a adăugat cu emoție bărbatul.

Familia a decis ca organele actriței să fie donate

Actrița, în vârstă de 53 de ani, a fost declarată oficial în moarte cerebrală și rămâne pe suport vital pentru a vedea dacă organele ei sunt viabile pentru a fi donate, a dezvăluit familia ei într-o declarație sfâșietoare joi. 59 de pompieri s-au grăbit la fața locului după ce mașina Mini Cooper în care se afla Anne a izbucnit în flăcări când a lovit o clădire cu două etaje din Los Angeles. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Jake Sullivan
Volodimir Zelenski FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg