Actrița Anne Heche, în stare gravă la spital, după ce a condus beată! Este intubată, cu arsuri grave pe tot corpul

Ultima actualizare:

Actrița Anne Heche (53 de ani) a suferit arsuri grave, după ce a intrat cu mașina într-o locuință din  Los Angeles. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care medicii o băgau în ambulanță, imediat după accidentul care a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 11, în zona Mar Vista din Los Angeles. Cu puțin timp înainte, a lovit un complex de apartamente, a plecat de la locul accidentului și la câteva sute de metri a intrat cu mașina din nou într-o casă.

Actrița Anne Heche a fost intubată, după ce a ajuns în stare critică la spital, în urma unui accident îngrozitor în care i-a explodat mașina. Femeia de 53 de ani a suferit arsuri îngrozitoare în timpul coliziunii și a fost târâtă afară din epavă de către pompieri, după ce automobilul a izbucnit în flăcări pe străzile din Los Angeles. Durerile chinuitoare au făcut-o să se zvârcolească pe targă, înainte de a ajunge în ambulanța care a transportat-o la o unitate de primiri urgențe, direct la Terapie Intensivă.

Vezi și: Ellen DeGeneres renunță la emisiunea pe care o prezintă de 19 ani. Motivul deciziei radicale

Imaginile șocante surprind, de asemenea, epava arsă a automobilului său, marca Mini Cooper, care a fost remorcat dintr-un gard viu situat în apropierea unei școli. O fotografie o ilustrează pe Anne Heche cu doat câteva momente înainte de al doilea accident, cu ceea ce pare a fi o sticlă de vodcă așezată în suportul pentru pahare din mașină.

Anne Heche, fosta lui Ellen DeGeneres, se afla în mașină în momentul în care automobilul a luat foc

Videoclipul capturat de o cameră din cartierul în care accidentul s-a produs demonstrează că Anne Heche mergea cu viteză pe o stradă din Mar Vista. Medicii au un pronostic rezervat, dat fiind faptul că actrița a fost intubată și a suferit arsuri grave, dar se așteaptă să trăiască în urma accidentului îngrozitor. Localnicii s-au grăbit să o ajute pe Anne după primul accident și un bărbat i-a cerut să coboare din mașină. Ea a ignorat sfatul și și-a continuat călătoria cu viteză.

Nu rata nici:  Gwyneth Paltrow își renovează vila de lux. Este vecina prințului Harry și a lui Meghan Markle

Mai târziu, ea a continuat să meargă cu viteză pe șosea, s-a lovit de un gard viu și apoi a ricoșat într-o casă din apropiere. Accidentul îngrozitor a făcut ca mașina să fie înghițită de flăcări înainte ca Heche să fie târâtă de pompieri și condusă la spital cu o ambulanță. Departamentul de Pompieri din Los Angeles a declarat că a fost nevoie de 59 de pompieri 65 de minute pentru a stinge „flacările încăpățânate” și pentru a „salva o femeie adultă găsită în vehicul”.

„În casă erau tone de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta mașina pentru a scoate șoferul. A fost o nebunie”, a declarat un martor pentru NBC Los Angeles. „Dacă există cineva în viață acolo, va fi un miracol”, a spus reporterul Fox 11, Stu Mandel, în timp ce privea dintr-un elicopter care se afla deasupra scenei tragice. Imaginile din același pompier o ilustrează pe Anne Heche cu semne mari pe spate, zvârcolindu-se pe targă de durere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net