Anne Heche, în stare critică. Familia a hotărât să fie deconectată de la aparate

Ultima actualizare:

Rănile suferite de actrița Anne Heche în urma accidentului de mașină sunt atât de grave încât medicii îi dau șanse minime de supraviețuire, în ciuda eforturilor făcute, transmite familia ei. Totodată, se pare că apropiații au hotărât să o deconecteze de la aparate, după ce decid cui vor fi donate organele ei, dorință pe care ea și-a exprimat-o.

anne heche jpg

Se pare că actrița, în vârstă de 53 de ani, ar fi suferit o leziune cerebrală gravă și este încă în comă după incidentul de vineri, din Los Angeles, în care a avut două accidente consecutiv. Întâi a intrat cu mașina într-un complex de apartamente și mai apoi într-o altă casă. Familia este cea care a făcut anunțul trist și a dezvăluit că actrița a decis cu mult timp înainte de tragedie să își doneze organele în cazul în care ajunge într-o asemenea situație.

Vezi și: Ellen DeGeneres renunță la emisiunea pe care o prezintă de 19 ani. Motivul deciziei radicale

„Din păcate, din cauza accidentului său, Anne Heche a suferit o leziune anoxică severă la nivelul creierului și rămâne în comă, în stare critică. Nu ne așteptăm să supraviețuiască. A fost de multă vreme alegerea ei să-și doneze organele și este ținută în viață de aparate pentru a determina dacă unele dintre ele mai sunt în stare bună”, se arată în comunicatul emis de apropiați.

Nu rata nici: VIDEO Ellen DeGeneres îşi vinde vila de 55 de milioane de dolari pentru a cumpăra alte două case

Fosta iubită a lui Ellen Degeneres rămâne în comă, conectată la aparate

„Anne avea o inimă uriașă și i-a mișcat pe toți cei pe care i-a întâlnit cu spiritul ei generos. Mai mult decât talentul ei extraordinar, ea a văzut răspândirea bunătății și a bucuriei ca fiind scopul vieții ale, în special lucrând pentru acceptarea celor pe care îi iubești. Ea va rămâne în amintiri pentru curajul de a fi sinceră și ne va fi dor de ea pentru lumina pe care o avea”, au mai spus membrii familiei actriței Anne Heche.

Familia ei și-a consemnat, de asemenea, mulțumirile pentru „personalul dedicat și asistentele minunate” de la Centrul Grossman Burn de la Spitalul West Hills, care au avut grijă de ea. Incidentul a avut loc acum o săptămână în dimineața zilei de 5 august.

Anne a fost văzută conducând cu viteză mare într-o zonă rezidențială din cartierul Mar Vista din Los Angeles. Se spune că și-a izbit mașina de două ori – mai întâi într-un complex de apartamente și apoi a doua oară într-o altă casă. Se raportează că al doilea accident a aprins un incendiu și a provocat „daune semnificative”.

UPDATE: Anne Heche va fi deconectată de la aparate! Decizia aparține familiei

Un ofițer de la Departamentul de Poliție din Los Angeles a spus că analizele de sânge ale lui Anne după accidentul din 5 august au dezvăluit prezența narcoticelor. Sunt așteptate rezultatele altui test pentru a determina exact ce substanțe consumase înainte de incident, procedură obligatorie în SUA în cazul în care o persoană se urcă la volan sub influența substanțelor interzise.

În acest sens, familia a dezvăluit că o vor ține conectată la aparate până când medicii decid dacă organele sale pot fi donate sau nu. Starea sa este foarte gravă și are șanse minime de supraviețuire, fiind ținută în viață cu ajutorul sistemelor medicale.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net