Cine este românca mai bogată decât Ion Țiriac! La câte miliarde de euro se estimează averea ei

Ultima actualizare:

Ion Țiriac (83 de ani), cunoscut drept fiind unul dintre cei mai bogați oameni din lume este detronat de o româncă. Femeia în vârstă de doar 31 de ani este nimeni alta decât Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari (77 de ani), patronul companiei cu același nume.

Ion Țiriac. FOTO: Arhivă presă
Ion Țiriac. FOTO: Arhivă presă

Averea lui Ion Țiriac a fost estimată de Forbes la aproximativ două miliarde de dolari, însă urmașul fondatorului companiei Ferarri depășește de aprope trei ori averea magnatului român. La câte miliarde de euro este estimată averea faimosului italian.

Romina Gingașu, mai bogată decât Ion Țiriac

Potrivit unui top realizat de Forbes, averea italianului Piero Ferrari este estimată la suma de șase miliarde de dolari.

Soția lui Piero Ferrari a mărturisit că-l va aduce anul acesta, de Paște, pe celebrul italian pe meleaguri românești. Cei doi vor petrece Paștele Ortodox și Paștele Catolic în România, moment prielnic pentru a-i prezenta soțului ei atracțiile României.

,,Vin în România o dată la două-trei luni. Chiar acum o să venim de Paște. O să sărbătorim Paștele Catolic și Paștele Ortodox amândoi în România, avem în plan să vizităm Castelul Bran.”, spunea Romina Gingașu, potrivit Digi FM.

Cum a ajuns o româncă soția unui miliardar

Romina Gingașu. FOTO: Facebook
Romina Gingașu. FOTO: Facebook

Piero Ferrari a fost bărbatul care i-a schimbat viața Rominei. Deși a durat ani de zile până s-a acomodat cu noul său stil de viață, românca îi este recunoscătoare soțului ei pentru oportunitatea pe care i-a oferit-o de a-și schimba viața.

,,Ca femeie este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez.

Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el.

Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta.”, a mai spus Romina, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net