Ion Țiriac, dezvăluiri din tinerețe. Cu cine a fost la prima vânătoare și ce „drog” există în viața lui

Ultima actualizare:

Marele Ion Țiriac a făcut confesiuni neașteptate. Afaceristul a povestit cum s-a apucat de vânătoare și cine i-a deschis apetitul pentru această pasiune. Totodată, fostul sportiv a explicat care este „drogul” pe care l-a repetat de cel puțin de 50 ori până acum.

Ion Țiriac, dezvăluiri din tinerețe
Ion Țiriac, dezvăluiri din tinerețe

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate lui Adrian Artene, Ion Țiriac a vorbit despre una dintre marile sale pasiuni. Știm că e un mare afacerist și că iubește mașinile, dar fostul sportiv mai are un hobby uriaș.

Încă de la o vârstă fragedă, Ion Țiriac a fost pasionat de vânătoare. Cel care l-a introdus în această „lume” a fost Ion Gheorghe Maurer, fost prim-ministru al României. Totul a început dintr-o întâmplare.

Ion Țiriac a descoperit pasiunea pentru vânătoare la vârsta de 16-17 ani

„Da, domnul Maurer, pentru care am un respect și acum, Dumnezeu să-l ierte, de aici până la eternitate a fost unul dintre cei mai mari politicieni ai Europei.

Eram tinerel, din întâmplare, Costică Năstase când nu s-a prezentat o dată să joace cu dumnealui, m-au luat pe mine, m-au sculat, eu eram la Steaua pe vremea aia, așa, și să joc cu dumnealui, mă ducea vineri seara la Brașov, că familia mea era la Brașov, și duminică, atunci când se întorcea, mă întorcea și pe mine cu mașina.

Și pe urmă m-am dus la o vânătoare, două trei, pe urmă am luat și pușca în mână, la 16-17 ani, și am devenit mare pasionat”, a dezvăluit afaceristul, conform cancan.

Ajuns la vârsta de 83 de ani, Ion Țiriac mărturisește că are și în prezent această pasiune. Fostul sportiv recunoaște că Africa este un „drog” și că a fost în peste 50 de safariuri.

„Africa pentru mine este un mit, e un drog Africa pentru mine. Cred că am peste 50 de safariuri în Africa. Acum locuiesc în Africa, în Namibia, am o proprietate extraordinar de mare și mă încântă foarte mult”, a declarat Ion Țiriac, în cadrul interviului.

Ion Țiriac este pe locul doi în topul celor mai bogați români

Potrivit clasamentului realizat de către Forbes, Ion Țiriac se află pe locul secund în topul celor mai bogați români, cu o avere de 8,5 miliarde de lei. La finalul anului 2022, acesta este devansat de către frații Dragoș și Adrian Pavăl, deținătorii Dedeman, cu o avere în valoare de 14 miliarde de lei.

Nu trebuie uitat că înainte să devină un mare afacerist, Ion Țiriac a reușit câteva performanțe mari în tenis. Fostul sportiv are în palmares 22 de titluri la dublu, unde a avut cea mai bună clasare locul 8 mondial.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net