Ce iubite superbe a avut Ion Țiriac de-a lungul vieții sale? Controversata viață amoroasă a miliardarului român

Ion Țiriac a fost cunoscut drept un veritabil cuceritor galant, căci a avut mai multe iubite superbe de-a lungul timpului, însă a fost foarte discret cu detaliile despre viața lui amoroasă. Dincolo de relațiile de care se știe în mod oficial, au apărut și zvonuri despre idile cu unele femei celebre de la noi, precum Anamaria Ferentz, Laurette sau Andreea Marin.

Ion Țiriac a văzut o mulțime de țări în cariera lui de tenismen, așa că și viața lui sentimentală este una exotică. A avut mai multe relații celebre, dar au apărut și zvonuri despre idile care nu au fost vreodată confirmate în mod oficial. Află care au fost iubitele lui, dar și ce au spus Laurette, Andreea Marin și Anamaria Ferentz despre miliardarul român.

Citește și: Scandal în familia lui Ion Țiriac? De ce s-ar fi supărat miliardarul pe fiul său

Iubitele lui Ion Țiriac. Cu cine s-a iubit tenismenul? 

Atunci când avea doar 26 de ani, miliardarul s-a iubit cu Victorița Dumitrescu, cea care era campioană mondială la handbal. În anul 1963 s-a cununat religios cu Erika Braedt, dar s-au despărțit după doar doi ani, după ce ea l-ar fi înșelat cu Sergiu Nicolaescu. A urmat o relație cu americanca Mikette von Issenberg, iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume Ion Ion Țiriacc.

Cea mai lungă relație a lui Ion Țiriac a fost cu Heather MacLachlan, în perioada 1984 - 1992. Apoi a început o poveste de dragoste cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană, care i-a dăruit doi copii: Ioana şi Karim. S-a mai scris că miliardarul român s-ar mai fi iubit și cu Nadia Coroi și Adriana Ichim.

Uite și: Ion Țiriac a plătit o avere ca să se relaxeze la Mamaia! Cum arată apartamentele pe care le-a cumpărat

Relația cu Ana Maria Ferentz

S-a scris în presă că Ion Țiriac ar fi avut o idilă cu frumoasa cântăreață, înainte ca aceasta să se stabilească în Statele Unite ale Americii. Artista a recunoscut că a fost prietenă bună cu miliardarul și nu a negat că acesta este un bărbat cu adevărat fermecător, dar nici nu a confirmat oficial zvonurile.

„Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal şi cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat, are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos. L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume. 

A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii, pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o prietenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc. Cel mai bine ar fi să vă spună domnul Ţiriac dacă m-a curtat sau nu.

Nu cred că ai văzut vreodată la Ion Ţiriac să-şi înşire iubitele sau persoanele cu care a ieşit. Nu cred că a apărut vreodată să vorbească despre nu ştiu care domnişoară blondă sau brunetă. Eu acum sunt plecată în Statele Unite… poate dacă mai stăteam…”, a povestit Anamaria Ferentz în trecut.

Vezi și: Ion Ţiriac, înşelat de femeia pe care o iubea! Nadia Coroi, prinsă chiar în acel moment

A fost sau nu Țiriac împreună cu mulatra Laurette  

Vedeta a confirmat că a petrecut mai mult timp cu Ion Țiriac, ba chiar că au ieșit la masă împreună, dar nici ea nu a confirmat clar și răspicat că au avut o idilă.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Uite și: Ion Țiriac, îmbrăcat ca un boschetar, cerșind pe stradă. Gestul surprinzător al fiului miliardarului

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, mai spunea Laurette în trecut, pentru Ciao.

Relația lui Ion Țiriac cu Andreea Marin

S-au afișat împreună de multe ori, ba chiar s-a spus că miliardarul se gândea la un moment dat să o ceară în căsătorie pe Andreea Marin. Zâna Surprizelor a povestit însă că nu ar fi avut niciun motiv să se ascundă în cazul în care chiar ar fi fost iubita lui, ba chiar dimpotrivă.

„Nici macar nu va pot raspunde la aceasta intrebare. Nu as fi negat sa raspund unui adevar. Este onorant sa ai o legatura cu un astfel de om, asa cum l-am cunoscut eu pe Ion Tiriac. Am tot respectul pentru el si mi-a fost un prieten de nadejde.

Nu am cuvinte sa descriu relatia de prietenie cu un om de calibrul domniei sale Pana la urma a fost atat de mare presiunea partii de presa incat eu am decis ca ii fac rau omului acesta. Lucrurile erau duse la o extrema care nu avea nicio legatura cu realitate. Nu vad de ce as nega ca as fi avut o relatie daca ar fi fost adevarat.

Am avut o prietenie pe care o pretuiesc si astazi si imi este drag omul acesta si am tot respectul si am invatat de la el. Nu este raspunsul meu, nu a fost niciodata vorba despre un inel. Cum ar putea fi vorba despre asa ceva daca nu s-a pus problema decat de o prietenie si nimic altceva”, a declarat Andreea Marin, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net