Ion Țiriac a plătit o avere ca să se relaxeze la Mamaia! Cum arată apartamentele pe care le-a cumpărat

Ion Țiriac are o avere impresionantă, care se ridică la fabuloasa sumă de 1,4 miliarde de dolari americani, așadar micile sau marile capricii nu îi sunt străine și nici măcar un singur moft nu rămâne neîndeplinit. Iată cum arată complexul de la mare în care fostul mare tensiman a investit două milioane de euro. 

cub ion tiriac png

Paparazzi Click! au dat o fugă până la mare și au profitat de vremea bună de afară, însă nu au uitat nici de faptul că trebuie să suprindă cadre speciale. Așadar, au vizitat complexul din Mamaia, aflat în apropierea celebrei plaje H2O.

Ion Țiriac ar fi achiziționat aici două apartamente de lux aflate la ultimul nivel, deși există zvonuri conform cărora, în realitate, întreaga clădire aparține afaceristului. Sosiți la fața locului, paparazzi Click! au observat că bodyguarzii omului de afaceriști erau prezenți în zonă, însă Țiriac nu și-a făcut apariția, pe semne se relaxa în altă parte. 

Citește și: Ion Țiriac, îmbrăcat ca un boschetar, cerșind pe stradă 

Imobilele deținute de Ion Țiriac au o vedere care îți taie respirația, iar afaceristul poate ajunge pe plaja H2O din Mamaia în câțiva pași, pentru că apartamentele sunt situate la aproximativ 50 de metri de plajă. 

Wow: Dai doi euro, iar Țiriac îți dublează suma pe loc! 

Construcția clădirii impresionante a început în anul 2018, iar la finalul anului 2020, apartamentele au început deja să fie scoase la vânzare. Țiriac a fost printre primii cumpărători care a dorit să aibă parte de o vedere spectaculoasă și de un loc opulent în care se poate detensiona atunci când petrece timp pe litoralul românesc.

Atât piesele de mobilier, cât și accesoriile sunt aduse din străinătate, în mare parte, iar eleganța și rafinamentul sunt cuvintele care ar putea descrie întregul design. 

Vezi și: Strategia neîmplinită a lui Ion Țiriac pentru David Popovici 

Ion Țiriac are o colecție impresionantă de mașini 

Ion Țiriac nu este pasionat doar de confort, ci și de bolizii de lux pentru care se deplaseazî chiar și peste mări și peste țări! Fostul sportiv are o colecție impresionantă de mașini, iar în anul 2016 a decis să inaugureze un salon în care este expusă o mare parte dintre vehiculele pe care le deține. 

„Din pasiune pentru mașini, am colecționat vehicule fabricate începând cu anii 1890. Am acum bucuria de a împărtăși această pasiune cu vizitatorii galeriei. O parte din istoria evoluției auto se regăsește în colecția pe care vă invit să o descoperiți”, spunea Ion Țiriac la inaugurarea salonului.

Ar putea să te intereseze și: Ion Țiriac, la pădure, cu armata de bodyguarzi

Iată doar o parte dintre autoturismele care se află în garajul lui Ion Țiriac, precum și care sunt prețurile cu care au fost achiziționate de către afacerist. 

 • 2012 Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss – 3,5 milioane de euro
 • 2014 LaFerrari – 2 milioane de euro
 • 1937 Mercedes-Benz 540 K Cabriolet A – 1,5 milioane de euro
 • 1952 Rolls Royce Phantom IV Coachwork by Hooper – 1,5 milioane de euro
 • 2017 Mercedes-Maybach G650 Landaulet – 630.000 de euro
 • 1939 Bugatti Type 57 Coach Ventoux – 600.000 de euro
 • 1962 Bentley Continental Drophead Coupé by Park Ward – 250.000 de euro
 • 1899 Hurtu 3 ½ Cvadriciclu – 200.000 de euro
 • 1960 Jaguar XK 150 Roadster – 100.000 de euro
 • 1948 Lincoln Continental Cabriolet – 100.000 de euro

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Alice Peneacă (bust natural) Fotomodelul are probabil cei mai frumoşi sâni din showbiz, iar marile firme de lenjerie intimă se bat pe ea Alice are contract cu Guess jpeg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
soldati rusi
Robert Habeck FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg