Dai doi euro, iar Ion Țiriac iți dublează suma pe loc

Ultima actualizare:

Ion Țiriac și-a luat angajamentul de a dubla suma de bani strânsă în conturile Fundației Metropolis, responsabilă de o campanie națională de renovare a spitalelor publice, care necesită reparații urgente sau dotări moderne.

Este vorba, după cum ați ghicit, despre fundația și campania coordonate, de ani buni și cu rezultate lăudabile, de însuși Codin Maticiuc. Acesta a avut parte, recent, de o surpriză, fiind contactat de Fundația „Ion Țiriac”.

Asocierea cu simpaticul Codin Maticiuc

Reprezentanții legendarului tenismen și, totodată, unul dintre cei mai bogați români, s-au implicat în acțiunile coordonate de Codin Maticiuc, într-un mod original și chiar spectaculos. Practic, fiecare sumă donată fundației lui Codin, este dublată și oferită de fundația lui Ion Țiriac cauzei nobile.

Codin Maticiuc a numit, într-un mod amuzant, acest parteneriatAjutați-mă să îl falimentez pe Țiriac!”. El a revigorat, recent, campania derulată în asociere cu fundația lui Ion Țiriac, postând pe Instagram o fotgrafie a celebrului afacerist, lângă tatăl lui Codin, însoțită de textul:

Citește și: Strategia neîmplinită a lui Ion Țiriac pentru David Popovici

„Poza asta este fake. Este făcută în Photoshop, mai exact. Din păcate, pentru că sunt doi tipi pe cinste care ar fi putut fi măcar prieteni dacă nu și parteneri de afaceri. Totuși tatăl meu, cel din dreapta, cred ca nu l-a cunoscut niciodată pe domnul Ion Țiriac.

Eu personal am avut aceasta ocazie, de două ori acum mai multi ani. În ambele ocazii l-am ascultat cu gura căscată în timp ce povestea tot felul de întâmplări de-a dreptul extraordinare.

I-am alăturat pentru că au avut aceleași teorii în viață: „binele se face în liniște", „caritate facem din banii noștri atât cât ne permitem" șamd.

„Oferta” lui Ion Țiriac, valabilă încă patru zile

Cred cu tărie că binele se face cu zgomot, cred ca e bine să îndemni oamenii să ți se alăture și, astfel, să poți face mai mult.

Iată că domnul Țiriac senior și domnul Maticiuc senior au ales să se lase măcar o data pe mâinile celor un pic mai tineri și au acceptat să facă măcar câteva din acțiunile lor, în social, publice.

Citește și: Ion Țiriac, cu steagul României, la turneul de la Madrid. Cum a apărut milionarul

Mai sunt patru zile. Patru zile în care dacă dați sms cu textul FACEM la 8845, voi donați 2 euro și fundația Ion Țiriac dublează suma”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net