Ion Țiriac s-a lăudat cu investiția sa de 30 de milioane de euro din București

Ion Țiriac a inaugurat marți, 17 mai, o clădire de birouri ridicată în Piața Victoriei, la doi pași de sediul Guvernului.

Ion Țiriac a inaugurat clădirea de birouri din Piața Victoriei. Foto: Facebook
Ion Țiriac a inaugurat clădirea de birouri din Piața Victoriei. Foto: Facebook

Clădirea începută în 2018 poartă numele celui mai cunoscut tenismen român, Țiriac Tower, are 12 etaje și o parcare subterană cu 5 niveluri, cu locuri delimitate pentru biciclete.

Conform „Ziarul Financiar”, investiția miliardarului român s-ar ridica la aproximativ 30 de milioane de euro.

Clădirea e aproape ocupată de chiriași

V-am chemat ca să ne lăudăm. Acest teren e aici de 15 ani. Clădirea asta are șarmul ei, în mijlocul Bucureștiului. Și ne mândrim cu ea. Ne lăudăm cu o construcție de 5 stele”, și-a început Ion Țiriac discursul inaugurat, conform gsp.ro

Probabil că momentul inaugurării nu a fost la fel de important precum alt detaliu, vital pentru afacerea imobiliară, ținând cont de situația economică actuală, din toată Europa.  

Astfel, Ion Țiriac a „tăiat panglica” unei clădiri cu grad de ocupare de 95%, încă din ziua inaugurării. Conform paginii Facebook „Țiriac Tower”, chiriașii sunt companii din industrii precum IT, farmaceutică, asigurări, imobiliare și servicii.

Proiect de suflet în Otopeni

Afaceristul a mai menționat faptul că beneficiile acestei clădiri sunt direcționate către Federația Internațională Țiriac.

Citește și: Ion Țiriac, cu steagul României, la turneul de la Madrid. Cum a apărut milionarul

Trebuie să adaug că există o donație de 100-150 de milioane de euro de la Federația Internațională Țiriac. Banii vor fi folosiți la Otopeni. Vom face un hotel, o piscină olimpică a acoperită, o sală de gimnastică, un teren de tenis și o academie de tenis cu 30 de terenuri”, a mai spus Ion Țiriac.

Academie de tenis împreună cu Ilie Năstase?

Afaceristul se referă la un proiect de suflet al său, mai precis o academie de tenis. Într-o notă umoristică, al spus că nu știe, momentan, cum se va numi respectivul proiect.

Citește și: Colecția Țiriac vă invită să vizionați două exemplare produse la o jumătate de secol distanță: Ford Mustang Mach 1 1969 și Ford Mustang Mach 1 Coupe 2022

Academia Țiriac sau Academia Țiriac-Năstase(n.r. Ilie Năstase), să vedem. Vreau să am 30 de terenuri și un central de 7.000 de locuri. Pentru că ăla de la BNR de l-a construit Ceaușescu s-a terminat! Eu lucrez la o altă dimensiune, vreau s-o fac și să rămână. Banii îi am, mai ales după ce-am vândut și turneul de la Madrid. Eu fac în Otopeni în 2 ani, deci în 2024!”, a declarat Ion Țiriac pentru Gazeta Sporturilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net