Ion ╚Üiriac s-a l─âudat cu investi╚Ťia sa de 30 de milioane de euro din Bucure╚Öti

Ion ╚Üiriac a inaugurat mar╚Ťi, 17 mai, o cl─âdire de birouri ridicat─â ├«n Pia╚Ťa Victoriei, la doi pa╚Öi de sediul Guvernului.

image
Ion ╚Üiriac a inaugurat cl─âdirea de birouri din Pia╚Ťa Victoriei. Foto: Facebook

Clădirea începută în 2018 poartă numele celui mai cunoscut tenismen român, Țiriac Tower, are 12 etaje și o parcare subterană cu 5 niveluri, cu locuri delimitate pentru biciclete.

Conform ÔÇ×Ziarul FinanciarÔÇŁ, investi╚Ťia miliardarului rom├ón s-ar ridica la aproximativ 30 de milioane de euro.

Clădirea e aproape ocupată de chiriași

ÔÇ×V-am chemat ca s─â ne l─âud─âm. Acest teren e aici de 15 ani. Cl─âdirea asta are ╚Öarmul ei, ├«n mijlocul Bucure╚Ötiului. ╚śi ne m├óndrim cu ea. Ne l─âud─âm cu o construc╚Ťie de 5 steleÔÇŁ, ╚Öi-a ├«nceput Ion ╚Üiriac discursul inaugurat, conform gsp.ro

stanga
dreapta
image
image
image
image

Probabil c─â momentul inaugur─ârii nu a fost la fel de important precum alt detaliu, vital pentru afacerea imobiliar─â, ╚Ťin├ónd cont de situa╚Ťia economic─â actual─â, din toat─â Europa.  

Astfel, Ion ╚Üiriac a ÔÇ×t─âiat panglicaÔÇŁ unei cl─âdiri cu grad de ocupare de 95%, ├«nc─â din ziua inaugur─ârii. Conform paginii Facebook ÔÇ×╚Üiriac TowerÔÇŁ, chiria╚Öii sunt companii din industrii precum IT, farmaceutic─â, asigur─âri, imobiliare ╚Öi servicii.

Proiect de suflet în Otopeni

Afaceristul a mai men╚Ťionat faptul c─â beneficiile acestei cl─âdiri sunt direc╚Ťionate c─âtre Federa╚Ťia Interna╚Ťional─â ╚Üiriac.

Cite╚Öte ╚Öi: Ion ╚Üiriac, cu steagul Rom├óniei, la turneul de la Madrid. Cum a ap─ârut milionarul

ÔÇ×Trebuie s─â adaug c─â exist─â o dona╚Ťie de 100-150 de milioane de euro de la Federa╚Ťia Interna╚Ťional─â ╚Üiriac. Banii vor fi folosi╚Ťi la Otopeni. Vom face un hotel, o piscin─â olimpic─â a acoperit─â, o sal─â de gimnastic─â, un teren de tenis ╚Öi o academie de tenis cu 30 de terenuriÔÇŁ, a mai spus Ion ╚Üiriac.

Academie de tenis împreună cu Ilie Năstase?

Afaceristul se referă la un proiect de suflet al său, mai precis o academie de tenis. Într-o notă umoristică, al spus că nu știe, momentan, cum se va numi respectivul proiect.

Cite╚Öte ╚Öi: Colec╚Ťia ╚Üiriac v─â invit─â s─â viziona╚Ťi dou─â exemplare produse la o jum─âtate de secol distan╚Ť─â: Ford Mustang Mach 1 1969 ╚Öi Ford Mustang Mach 1 Coupe 2022

ÔÇ×Academia ╚Üiriac sau Academia ╚Üiriac-N─âstase(n.r. Ilie N─âstase), s─â vedem. Vreau s─â am 30 de terenuri ╚Öi un central de 7.000 de locuri. Pentru c─â ─âla de la BNR de l-a construit Ceau╚Öescu s-a terminat! Eu lucrez la o alt─â dimensiune, vreau s-o fac ╚Öi s─â r─âm├ón─â. Banii ├«i am, mai ales dup─â ce-am v├óndut ╚Öi turneul de la Madrid. Eu fac ├«n Otopeni ├«n 2 ani, deci ├«n 2024!ÔÇŁ, a declarat Ion ╚Üiriac pentru Gazeta Sporturilor.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina d─ânil─â jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, osp─âtar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg