Ion Țiriac, cu steagul României, la turneul de la Madrid. Cum a apărut milionarul

Ion Țiriac, în vârstă de 82 de ani, a fost prezent, vineri, 6 mai, în tribuna meciului de tenis dintre Rafael Nadal (35 de ani) și Carlos Alcaraz (19 ani), din cadrul turneului de la Madrid.

image
Ion Țiriac, în loja de la Madrid. Foto: Pro Sport

Cel mai cunoscut milionar rom├ón, fost proprietar al licen╚Ťei turneului Masters de la Madrid, a avut rezervat un loc de onoare, ├«n aceea╚Öi loj─â din care a privit partida, desf─â╚Öurat─â┬á├«n complexul ÔÇ×Caja MagicaÔÇŁ, ╚Öi Regele Felipe al Spaniei.

Ion ╚Üiriac s-a ferit de soarele puternic purt├ónd o ╚Öapc─â alb─â cu tricolorul Rom├óniei, deasupra fiec─ârei t├ómple ╚Öi cu acronimul IPA, deasupra cozorocului, dup─â cum se poate observa ├«n instantaneele surprinse de fotoreporterul publica╚Ťiei sportive Pro Sport.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áColec╚Ťia ╚Üiriac v─â invit─â s─â viziona╚Ťi dou─â exemplare produse la o jum─âtate de secol distan╚Ť─â: Ford Mustang Mach 1 1969 ╚Öi Ford Mustang Mach 1 Coupe 2022

IPA este abrevierea ÔÇ×International Police AssociationÔÇŁ, steagul Rom├óniei ar─ât├ónd c─â este vorba despre Asocia╚Ťia Interna╚Ťional─â a Poli╚Ťi╚Ötilor - Sec╚Ťia Rom├ón─â.

E Membru de onoare al Asocia╚Ťiei poli╚Ťi╚Ötilor

De altfel, nu este prima dat─â c├ónd fostul mare tenismen poart─â o ╚Öapc─â IPA. ├Än august 2021, ╚Üiriac a participat la conferin╚Ťa de deschidere a turneului de tenis WTA, g─âzduit la acea vreme la Cluj-Napoca, purt├ónd acela╚Öi model de ╚Öapc─â, dar, de culoare neagr─â.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áSorana C├«rstea, apari╚Ťie r─âv─â╚Öitoare pe Instagram. Reac╚Ťia iubitului Ion Ion ╚Üiriac

ÔÇ×╚śapca IPA purtat─â de membrul de onoare al asocia╚Ťiei noastre, Ion ╚Üiriac, la conferin╚Ťa de deschidere a turneului de tenis WTAÔÇŁ, este explica╚Ťia fotografiei cu Ion ╚Üiriac, publicat─â pe pagina Facebook a Asocia╚Ťiei Interna╚Ťionale a Poli╚Ťi╚Ötilor - Sec╚Ťia Rom├ón─â, ├«n vara anului trecut.

image
Regele Felipe, la Madrid foto: AFP

Asocia┼úia Interna┼úional─â a Poli┼úi┼čtilor a fost ├«nfiin┼úat─â din ini┼úiativa unui ofi┼úer de poli┼úie Arthur Troop, din Marea Britanie, ├«n anii 50. Acesta a dorit s─â creeze un canal de colaborare pentru poli┼úi┼čtii din c├ót mai multe state.

Asocia╚Ťia are 50.000 de membri

IPA Rom├ónia a devenit membru al asocia╚Ťiei interna╚Ťionale, ├«n octombrie 1996, ONG-ul av├ónd, ├«n prezent, aproximativ 50.000 de membri.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á┬á

Shakira ┼či Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg
Argint tenis de masa jpg
David Popovici aur la Europene jpg
Echipa de canotaj jpg
simona halep trofeu toronto 2022 jpg