Ion Țiriac, cu steagul României, la turneul de la Madrid. Cum a apărut milionarul

Ion Țiriac, în vârstă de 82 de ani, a fost prezent, vineri, 6 mai, în tribuna meciului de tenis dintre Rafael Nadal (35 de ani) și Carlos Alcaraz (19 ani), din cadrul turneului de la Madrid.

Ion Țiriac, în loja de la Madrid. Foto: Pro Sport
Ion Țiriac, în loja de la Madrid. Foto: Pro Sport

Cel mai cunoscut milionar român, fost proprietar al licenței turneului Masters de la Madrid, a avut rezervat un loc de onoare, în aceeași lojă din care a privit partida, desfășurată în complexul „Caja Magica”, și Regele Felipe al Spaniei.

Ion Țiriac s-a ferit de soarele puternic purtând o șapcă albă cu tricolorul României, deasupra fiecărei tâmple și cu acronimul IPA, deasupra cozorocului, după cum se poate observa în instantaneele surprinse de fotoreporterul publicației sportive Pro Sport.

Citește și: Colecția Țiriac vă invită să vizionați două exemplare produse la o jumătate de secol distanță: Ford Mustang Mach 1 1969 și Ford Mustang Mach 1 Coupe 2022

IPA este abrevierea „International Police Association”, steagul României arătând că este vorba despre Asociația Internațională a Polițiștilor - Secția Română.

E Membru de onoare al Asociației polițiștilor

De altfel, nu este prima dată când fostul mare tenismen poartă o șapcă IPA. În august 2021, Țiriac a participat la conferința de deschidere a turneului de tenis WTA, găzduit la acea vreme la Cluj-Napoca, purtând același model de șapcă, dar, de culoare neagră.

Citește și: Sorana Cîrstea, apariție răvășitoare pe Instagram. Reacția iubitului Ion Ion Țiriac

Șapca IPA purtată de membrul de onoare al asociației noastre, Ion Țiriac, la conferința de deschidere a turneului de tenis WTA”, este explicația fotografiei cu Ion Țiriac, publicată pe pagina Facebook a Asociației Internaționale a Polițiștilor - Secția Română, în vara anului trecut.

Regele Felipe, la Madrid foto: AFP
Regele Felipe, la Madrid foto: AFP

Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor a fost înfiinţată din iniţiativa unui ofiţer de poliţie Arthur Troop, din Marea Britanie, în anii 50. Acesta a dorit să creeze un canal de colaborare pentru poliţiştii din cât mai multe state.

Asociația are 50.000 de membri

IPA România a devenit membru al asociației internaționale, în octombrie 1996, ONG-ul având, în prezent, aproximativ 50.000 de membri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net