Ion Țiriac, schimbare spectaculoasă de look, la 82 de ani. Imagini noi cu magnatul

Ultima actualizare:

Imagini senzaționale cu Ion Țiriac au circulat vineri, pe Internet! Îmbrăcat la patru ace, impecabil de la prima până la ultima cută, magnatul ne-a atras atenția nu doar datorită ținutei de mare clasă, ci mai mult pentru faptul că nu purta ochelarii de care rar se desparte. 

Ion Țiriac. Foto: GettyImages
Ion Țiriac. Foto: GettyImages

Face parte din elita tenisului mondial, iar alături de Ilie Năstase a fost sarea și piperul acestui sport. Ion Țiriac (82 de ani) a reușit, însă, de-a lungul timpului, să atragă atenția și cu viața sa fabuloasă, de dincolo de terenul de tenis. Magnatul este primul român prezent în Topul Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,12 miliarde de dolari. Are o familie superbă, doi nepoți pe care îi adoră și foste iubite pe care le respectă. Mai mult, în jurul său s-au aflat mereu doamne și domnișoare celebre, precum Andreea Marin, Anamaria Ferentz, Irina Deleanu sau Laurette. 

Ion Țiriac, apariție în documentarul "Nasty", regizat de Tudor Giurgiu

Ion Țiriac predă, cu fiecare apariție, o lecție a eleganței, iar cele mai noi poze cu magnatul sunt cu adevărat spectaculoase. El apare într-un dialog cu regizorul Tudor Giurgiu, pentru că Țiriac a acceptat să facă parte din distribuția filmului documentar „Nasty”, dedicat bunului său prieten, Ilie Năstase. În imagini, Ion Țiriac apare fără ochelari, tuns foarte scurt, iar barba și mustața sunt complet albe. este îmbrăcat într-un sacou grena, poartă cravată albastră și pantaloni gri petrol. 

ion tiriac (1) jpg

Ion Ţiriac, o căsnicie şi trei copii

Ion Ţiriac s-a căsătorit în 1963 cu pivotul Ştiintei Bucureşti, handbalista Erika Braedt, însă mariajul nu a durat decât doi ani. Marea lui iubire a fost însă americanca Mikette von Issenberg, un fotomodel celebru la vremea aceea şi care i l-a dăruit pe Ion Alexandru la 22 septembrie 1976. Ion Ţiriac mai are doi copii din relaţia cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană. Karim Mihai are 27 ani, iar şi Ioana Natalia, 24 de ani.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net