Ion Țiriac, despre micile capricii de miliardar: «Este singurul lux pe care mi-l permit»

Ion Țiriac are o avere impresionantă, care se ridică la suma de 1, 4 miliarde de dolari americani. Cu toate acestea, fostul tenismen nu irosește banii pe capricii inutile, deși recunoaște că are o pasiune costisitoare, pe lânga cunoscuta fascinație pentru automobilele de epocă. 

Ion Țiriac este pasionat de pilotaj
Ion Țiriac este pasionat de pilotaj

Ion Țiriac are 83 de ani și este plin de energie. La vârsta la care alții preferă să stea în casă, privind la televizior, Ion Țiriac pilotează propriile avioane pentru a se deplasa acolo unde are diferite întâlniri de afaceri, conform propriilor declarații.

Citește și: Ion Țiriac a plătit o avere ca să se relaxeze în Mamaia! 

Încă din anul 1997 a înființat propria companie aviatică și este pilot cu acte în regulă. Deși și-ar putea permite să angajeze un pilot care să-l conducă acolo unde trebuie să fie prezent, Țiriac preferă să se afle el însuși la manetă avionului. 

„Vorbind de avioane, e singurul lux pe care mi-l permit în lumea şi fără de care n-aș putea să fiu astăzi în Italia, poimâine în Germania, pe urmă mă duc în Spania. Ăsta e singurul lux. Cu bicicleta nu pot să mă duc, trotinete cu motor nu erau pe vremea mea, așa că nici cu aia nu știu cum să umblu.

Am încercat să zbor cu doi-trei odată și imposibil, vă spun. Şi, atunci, am avioane care nu sunt ale mele, sunt ale companiei. Dar eu în general zbor cu ăsta mai mare, că îmi place mai mult. Am unul care e numai pentru Africa, care este extraordinar, ca aterizează pe orice, pe terenul de fotbal, unde vrei”, a declarat fostul tenismen", conform Antena 3. 

Vezi și: Strategia neîmplinită a lui Ion Țiriac pentru David Popovici 

Ion Țiriac are o colecție impresionantă de mașini 

Ion Țiriac este cumpătat și acordă mare atenție proiectelor în care alege să investească banii, nu degeaba este un afacerist iscusit și apreciat. 

Ion Țiriac nu este pasionat doar de confort, ci și de bolizii de lux pentru care se deplasează chiar și peste mări și peste țări! Fostul sportiv are o colecție impresionantă de mașini, iar în anul 2016 a decis să inaugureze un salon în care este expusă o mare parte dintre vehiculele pe care le deține.   

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net