Ion Ion Țiriac, un fel de Ben Affleck de România. Transformarea milionarului

Ultima actualizare:

Ion Ion Țiriac a ajuns la 45 de ani, dar arată mai bine ca oricând. Fiul lui Ion Țiriac a adoptat un stil de viață sănătos și a lăsat în urmă petrecerile zgomotoase, iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber. Ion Ion Țiriac pare să semene din ce în ce mai mult cu îndrăgitul actor Ben Affleck. 

Ion Ion Țiriac pare să semene din ce în ce mai mult cu Ben Affleck
Ion Ion Țiriac pare să semene din ce în ce mai mult cu Ben Affleck

În urmă cu peste un deceniu, numele lui Ion Ion Țiriac era vehiculat în contexte care nu îi făceau cinste. Consumul de substanțe interzise nu i-a fost străin. În plus, nici petrecerile zgomotoase nu au fost un subiect tabu pentru el. Iată că timpul a trecut, iar Ion Ion Țiriac a decis să își schimbe radical stilul de viață, iar rezultatele sunt vizibile.

 Ar putea să te intereseze și: Despărțirea dintre Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc pare să nu fie doar un zvon 

Dacă în trecut era firav, slab, cu un aspect obosit, în prezent Ion Ion Țiriac are un trup tonifiat si pare plin de energie. Schimbarea se reflectă în numărul de kilograme și în faptul că pare să-și fi dezvoltat masa musculară.

De altfel, Ion Ion Țiriac se mândrește cu pasiunea pentru sport și pe contul personal de Instagram, acolo unde distribuie imagini în care apare în diferite ipostaze: fie muncind din greu la sala de sport, fie călare pe motocicleta preferată. Nu putem să nu remarcăm asemănarea lui Ion Ion Țiriac cu Ben Affleck, îndrăgitul actor de la Hollywwod. La rândul său, Ben este foarte atent la siluetă și nu uită să treacă pragul sălii de sport, deși încă pare să nu poată renunța la un viciu problematic: consumul de tutun. 

Vezi și: Ion Țiriac, îmbrăcat ca un boschetar, cerșind pe stradă

Ion Ion Țiriac, implicat în proiectele lui Codin Maticiuc 

În plus, Ion Ion Țiriac este implicat în proiectele comunitare și sprijină demersul lui Codin Maticiuc de a construi sau renova unele spitale din România care se află în condiții deplorabile. Astfel, Codin Maticiuc a povestit că fundația familiei Țiriac a donat o sumă impresionată de bani, iar Ion Ion Țiriac a avut ideea unei campanii, cel puțin inedite, despre care Click! a scris mai multe detalii aici. 

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au fost căsătoriți între anii 2009 și 2017, iar din relația lor au rezultat doi copii. Deși nu mai sunt împreună de o bună perioadă de timp, legătura dintre este una excelentă, cei doi întâlnindu-se frecvent și făcând schimb de mici replici cu subînțeles, pe rețelele de socializare.

După despărțirea de Ileana, Ion Ion Țiriac și-a găsit fericirea în brațele sportivei Sorana Cârstea, însă conform ultimelor zvonuri, povestea dintre ei a ajuns la final. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net