Scandal în familia lui Ion Țiriac? De ce s-ar fi supărat miliardarul pe fiul său

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ion Țiriac ar fi fost foc și pară când a aflat că iubita fiului său, Ion Alexandru, urma să apară goală într-o producție cinematografică. Bârfele au apărut în 2008 și par să fi fost alimentate de un conflict mai vechi.

Ion Țiriac, 83 de ani
Ion Țiriac, 83 de ani

La vremea aceea, s-a spus că miliardarul ar fi fost supărat că Ileana Lazariuc, încă iubita fiului său, urmând ca cei doi să se căsătorească în 2009, apărea goală într-o producție cinematografică autohtonă.

Cum bârfele se trasformă în legendă, tot în acea perioadă apăruse zvonul că Ion Țiriac nu era foarte încântat de faptul că Ileana apăruse goală și în Playboy.

Ileana Lazariuc a pozat în Playboy, în 2002

Însă, acest moment se consumase în 2002, cu șase ani înainte, iar Ion Țiriac, un devorator de femei frumoase și un tip cu viziuni moderne, nu prea ar fi avut de ce să se supere din niște motive atât de banale.

Așadar, care ar fi putut să fie sursa acelei supărări? Ei bine, originea ar putea fi mult mai veche, provenind dintr-o dihonie cu adevărat istorică! Pe scurt, Ileana Lazariuc urma să apară goală în filmul „Supraviețuitorul”, realizat de legendarul Sergiu Nicolaescu.

Citește și: Cum s-a luat la trântă Țiriac jr. cu hoțul care i-a intrat în casă

Ion Țiriac avea toate motivele să se înfurie la auzul numelui regretatului regizor, întrucât acesta îi „furase” femeia, în urmă cu și mai mulți ani, pe Erika Braedt, singura soție a fostului tenismen! Astfel, lucrurile par să se lege, presupusa supărare a lui Țiriac senior fiind mult mai justificată.

Aventura dintre Sergiu Nicolaescu și Erika Braedt a fost confirmată și detaliată chiar de Jean Maurer, fiul fostului premier comunist Ion Gheorghe Maurer. De numele bătrânului Maurer se leagă avântul profesional al lui Ion Țiriac cât și al lui Sergiu Nicolaescu.

Ion Țiriac versus Sergiu Nicolaescu

Pe Ion Țiriac, Maurer senior l-a susținut și l-a ținut aproape, fiind un obișnuit al partidelor de vânătoare organizate de faimosul politician în anii comunismului. Pe Sergiu Nicolaescu, de asemenea, I.G. Maurer l-a susținut atunci când acesta s-a orientat spre cariera de regizor, o rudă de-a lui Sergiu lucrând în biroul fostului premier.

Astfel, apropierea celor doi s-a produs, inevitabil. „Țiriac venea tot timpul la noi cu soţia sa. Erika Braedt, prima nevastă a lui Țiriac, s-a combinat cu Sergiu Nicolaescu chiar la noi în casă, în timpul unor sărbători de iarnă, parcă, prin 1965. Sergiu, Țiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu.

Citește și: Nicu Ceaușescu, multe amante, o singură nevastă. De ce a divorțat de soția-model

Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Țiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Țiriac au divorţat. De atunci e ranchiuna între Țiriac şi Nicolaescu”, a povestit Jean Maurer într-un interviu, în 2009, la un an de la lansarea filmului „Supraviețuitorul”.

În această producție, Ileana Lazariuc joacă rolul Zaradei, inspirat dintr-o legendă urbană bucureșteană, a Zarazei, o presupusă fată de oraș, ucisă, în anii 40, pe treptele Palatului Poștelor din Capitală, actualul Muzeu Național de Istorie, de pe Calea Victoriei.

Ca o coincidență, casa în care locuia familia Maurer era un imobil naționalizat, ridicat de Carol al II-lea pentru celebra sa amantă Elena Lupescu. Casa există și în prezent, în vecinătatea parcului Herăstrău, ultimii proprietari cunoscuți fiind membrii familiei omului de afaceri Dan Adamescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net