Ion Ţiriac, înşelat de femeia pe care o iubea! Nadia Coroi, prinsă chiar în acel moment

Ultima actualizare:

Și bogații plâng câteodată. Asta pentru că banii nu pot cumpăra...fidelitatea în cuplu. Cel mai bogat tenismen din istorie, Ion Țiriac, a aflat asta pe pielea lui. 

Ion Țiriac a împlinit 83 de ani
Ion Țiriac a împlinit 83 de ani

„Faultat” de profa de sport

Ion Țiriac împlinește 83 de ani, pe 9 mai. În ciuda vârstei înaintate, fostul tenismen rămâne un mare Don Juan pentru femei. Însă, de-a lungul vieții, banii și faima nu l-au scutit de...dezamăgiri amoroase. 

Miliardarul a „bifat”, de-a lungul anilor, relații cu unele dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Printre vedetele despre care se spune că au trecut prin așternuturile renumitului sportiv se numără Andreea Marin, Anamaria Ferentz și frumoasa Laurette.

Citește și: Laurette îşi pune silicoane noi pentru Ion Ţiriac?

Însă vorba conform căreia „cine are noroc la bani nu are tot timpul noroc în dragoste” i s-a potrivit și magnatului român, faimos pentru performanțele sale sportive, dar și pentru colecția uriașă de mașini de lux, în valoare de zeci de milioane de euro. 

La un moment dat, Ion Țiriac a avut o relație cu Nadia Coroi, o superbă tânără profesoară de sport. După ce a copleșit-o cu atenții, cadouri și vacanțe pe lux pe parcursul timpului petrecut împreună, femeia l-a „răsplătit” pe miliardar cu...o umilință. 

Ion Ţiriac, înşelat cu un medic

Se pare că frumoasa poveste de iubire dintre Țiriac și Nadia Coroi a luat sfârșit după ce aceasta a fost surprinsă în timpul unei partide de amor cu amantul ei, așa cum titra publicația HotNews la vremea aceea. 

Bărbatul cu care Nadia Coroi a ales să-l faulteze pe cel care, în 1970, câștiga împreună cu Ilie Năstase turneul de la Roland Garros, era de profesie medic chirurg la Spitalul Floreasca din Capitală. 

Citește și: De 1 Mai Ilie s-a distrat în club, Ioana s-a relaxat: «Mie nu îmi place la club»

Doctorul Olteanu locuia în perioada respectivă într-un bloc de pe strada Matei Basarab. Acolo era văzută adesea și iubita omului de afaceri, care se împărțea între vila din Primăverii unde locuia acesta și apartamentul mult mai modest al medicului bucureștean. 

Se pare că Țiriac a încheiat relația imediat ce a aflat despre trădare brunetei. 

Ion Ţiriac iubește ca în adolescență

Ion Țiriac abia a împlinit vârsta de 83 de ani. Însă miliardul continuă să atragă ca un magnet femeile tinere și sexy. Deși încearcă să fie discret în privința relațiilor intime, zvonuri cu privire la cuceririle lui Țiriac apar adesea în presă.

Recent, s-a zvonit că afaceristul ar fi trăit o frumoasă poveste de amor cu fosta gimnastă Irina Deleanu, cu 37 de ani mai tânără decât el.

Irina Deleanu (foto: Facebook)
Irina Deleanu (foto: Facebook)

În vârstă de 46 de ani, Irina Deleanu este președintele Federației de Gimnastică Ritmică. Zvonurile cu privire la o relație dintre cei doi au început după ce au fost surprinși adesea unul în compania celuilalt.

Citește și: Cine este femeia pe care Ion Ţiriac o scoate la masă cu o armată de bodyguarzi

Presa a mai scris recent că proprietarul ansamblului Stejarii, unde locuiesc numeroși politicieni și oameni de afaceri din România, ar avea o iubită pe nume Teodora.

Povestea de amor dintre cei doi pare demnă de scenariul unei telenovele. Astfel, potrivit Mediaflux,Țiriac ar fi cunoscut-o pe tânără chiar în cadrul complexului pe care l-a construit și unde își are domiciliul într-un luxos penthouse. Femeia nu era locatară a complexului și nici nu venise pentru a se relaxa la SPA-ul uriaș pe unde, zilnic, se perindă soțiile magnaților români.

Se pare că actuala iubită a miliardarului era angajată în „paradisul milionarilor”, acolo unde „regele” e Ion Țiriac. Între cei doi ar fi fost dragoste la prima vedere, iar relația ar fi evoluat repede.

Țiriac a „eliberat-o” pe tânără de povara muncii în cadrul complexului. Iar povestea lor de iubire nu s-a stins după câteva nopți pasionale. Astfel, potrivit sursei citate, se pare că relația dintre Ion Țiriac și Teodora durează de mai bine de 3 ani. 

Ion Ţiriac, de la sport la afaceri 

Născut pe 9 mai 1939, Ion Țiriac a fost jucător profesionist de tenis român și jucător de hochei pe gheață. El a câștigat numeroase trofee de-a lungul carierei sportive. Cu banii obținuți din sport, Țiriac și-a construit un imperiu financiar uriaș. În anii `90, acesta a înființat Țiriac Bank (afacere pe care a vândut-o ulterior către UniCredit), dar și mai multe firme de asigurări, leasing, reprezentanțe auto și imobiliare. 

Cel mai renumit proiect imobiliar al omului de afaceri este Stejarii Country Club, un ansamblu rezidențial uriaș situat în mijlocul pădurii Băneasa, la marginea Capitalei. Apartamentele situate aici sunt...inestimabile. Asta deoarece Țiriac refuză să vândă proprietăți în cadrul complexului.

Cei care doresc să locuiască în mijlocul paradisului din pădure construit de Țiriac au doar posibilitatea de a închiria o locuință. În cadrul complexului, pe lângă aerul curat și paza strictă, locatarii au la dispoziție un centru sportiv cu două bazine olimpice, terenuri de tenis, fotbal și baschet, sală de sport, un SPA luxos, restaurante unde pot savura cele mai scumpe preparate culinare din bucătăria internațională și...vecini renumiți.

3.000 de euro pe lună ca să fii vecin cu Țiriac

Printre vedetele care locuiesc la Stejarii se numără Selly, Simona Halep și fostul boss al Pro Tv, Adrian Sârbu. Pentru acesta, Țiriac a făcut o excepție de la „regula” care interzice vânzarea de locuințe în cadrul complexului. Astfel, Adrian Sârbu deține în ansamblul Stejarii un penthouse de peste 4 milioane de euro. Citește și: Marius Tucă l-a dat în judecată pe Adrian Sârbu! Motivul conflictului

Chiria pentru un apartament cu două camere în cadrul complexului se ridică la peste 2000 de euro/lună fără TVA, însă suma totală ajunge la 3000 de euro dacă includem plata utilităților și taxelor pentru facilitățile oferite în cadrul complexului. 

Iubiri pe bandă rulantă 

De-a lungul timpului, faima de playboy a lui Țiriac a trecut cu mult granițele României. La fel ca succesul său în sport și în afaceri, Țiriac a avut noroc și la femei superbe și celebre. 

La doar 26 de ani, Ion Ţiriac a avut o relaţie cu renumita campioană mondială la handbal, Victoriţa Dumitrescu.

Prima căsnicie a lui Țiriac, Erika Braedt, s-a sfârșit după numai 2 ani. Motivul despărțirii ar fi fost legat de infidelitatea Erikăi. Aceasta l-ar fi înșelat pe tenismen cu celebrul regizor, Sergiu Nicolaescu. 

După divorțul de Erika, Ion Ţiriac a avut o relaţie cu americanca Mikette von Issenberg. Ea a devenit mama primului copil al fostei glorii a tenisului mondial, botezat Ion Ion Ţiriac. Însă idila lor nu a durat prea mult.

Cea mai lungă relaţie a fostului tenisman a fost cu Heather MacLachlan - între 1984 și 1992. 

În anii tinereții, Țiriac s-a mai iubit și cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană, care i-a dăruit doi copii: Ioana şi Karim.

Ion Ţiriac şi  Sophie Ayad
Ion Ţiriac şi Sophie Ayad

Citește și: Ioana Țiriac, trup de sirenă la plajă și mijloc de Barbie. Cum s-a tranformat fiica miliardarului

Ioana Țiriac face furori pe Instagram

Ion Țiriac e un tată care are cu ce se mândri. Spre deosebire de alți copii de bani gata, urmașii magnatului cu o avere estimată la peste 2 miliarde de dolari s-au străduit să stea departe de scandaluri.

Fiul cel mare, Ion Ion, a fost, ce-i drept, implicat în trecut în dosarul „Cocaina pentru VIP-uri”, însă judecătorii l-au achitat definitiv. Acesta fusese trimis în judecată de procurori pentru presupuse infracțiuni de trafic de droguri și punere la dispoziție a locuinței pentru consum de droguri.

După scandalul monden, băiatul cel mare al lui Țiriac și-a văzut însă de studii. Acum îi calcă pe urme tatălui, fiind devotat afacerilor familiei. Iar fiica cea mică, Ioana Țiriac, studiază intens în SUA.

Tânăra e preocupată de economie și, după încheierea studiilor de la Universitatea din Miami, e gata să preia o parte din afacerile de miliarde puse pe picioare de tatăl ei. 

În vacanțe, Ioana Țiriac își înnebunește urmăritorii de pe Instagram cu poze în ținute sumare. Posesoarea unor forme fizice de invidiat, singura fiică a lui Ion Țiriac face furori cu fiecare fotografie sexy pe care o publică pe rețelele de socializare. 

Urări de la vedete

Cu ocazia aniversării celor 83 de ani de viață, Ion Țiriac a primit numeroase urări de la personalități din România. Printre cele care s-au grăbit să-i spună „La mulți ani” miliardarului se numără și celebra prezentatoare tv Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu și Ion Țiriac (Foto: Instagram)
Roxana Ciuhulescu și Ion Țiriac (Foto: Instagram)

Pasionată de mașini, ea o prezență constantă în showroom-ul Țiriac Auto, acolo unde miliardarul și-a expus colecția impresionantă de mașini clasice și bolizi de lux. Printre brandurile pe care Ion Țiriac le deține în portofoliu se află câteva modele de Rolls Royce, mai multe mașini Ferrari - produse în ediție limitată, Porsche și Aston Martin. 

Roxana Ciuhulescu s-a grăbit să-i ureze „La mulți ani” lui Ion Țiriac.

Galeria auto a omului de afaceri Ion Țiriac e singura colecție privată din lume care deține cele șase modele ale seriei Rolls-Royce Phantom, produse până în anul 1972. 

Ion Țiriac deține și compania Țiriac Air, locul de unde bogații României închiriază avioane private pentru deplasările în afara țării. 

Țiriac a stârnit amuzamentul românilor când, invitat în emisiunea Prietenii lui Ovidiu, moderată de Ovidiu Ianițoaia, a spus că îi place să își piloteze singur avioanele pe care le deține. 

Citește în continuare: EXCLUSIV Ion Ţiriac, cum rar îl vezi. Gest surprinzător la o ieşire la pădure

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net