Ce talie are Ioana Țiriac! Filtre sau bisturiu? Fata magnatului e din ce în ce mai senzuală

Ultima actualizare:

Cele mai recente poze o înfățișează pe Ioana Țiriac într-o formă de zile mari. Prințesa magnatului Țiriac ar fi apelat la medicii esteticieni. Și-ar fi modificat sânii, nasul, buzele, iar talia ei arată demențial. A umblat și acolo Ioana sau sunt doar filtrele din Instagram?

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac. Foto: Instagram
Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac. Foto: Instagram

Are aproape 25 de ani, este stabilită în Statele Unite, studentă la Universitatea din Miami. Studiază jurnalismul şi este frumoasă de pică. Are ambii așii în mânecă, frumusețea și inteligența, moștenite deopotrivă de la tată și de la mama. Sophie Ayad este mama ei, fosta iubită a mare jucător de tenis în perioada 1994-2001, Ion Țiriac.

Ioana Țiriac adoră să pozeze sexy pe Instagram

După cum presa a mai relatat, Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac. Cei doi au împreună doi copii, pe Karim şi pe Ioana Natalia.

Ioana Țiriac, talie de viespe cu adevărat. Foto: Instagram
Ioana Țiriac, talie de viespe cu adevărat. Foto: Instagram

Ioana este prințesa familiei și moștenitoarea imperiului. Despre Ioana se poate spune că este o combinație între celebra actriță Megan Fox și regina Instagramului, Kim Kardashian. Are gene bune, dar se poate remarca și aportul medicilor esteticieni. Anul trecut, ea și-a mărit sânii, și-a modelat nasul, și-a conturat buzele. Ultima ei prezență pe social media ne arată o talie extrem de subțire, ceea ce poate duce cu gândul la o altă intervenție estetică. A apelat Ioana la o liposucție sau doar la filtrele de pe Instagram sunt "vinovate"?! Indiferent de situație fata lui Țiriac este extrem de sexy.

Ioana Natalia locuiește în SUA, cu mama ei, însă vine destul de des în România să-și viziteze tatăl. Ca orice tânără, Ioana este activă pe Instagram, unde are o comunitate de 23.000 de fani și unde aceștia îi pot admira frumusețea. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net