EXCLUSIV Ion Ţiriac, cum rar îl vezi. Gest surprinzător la o ieşire la pădure

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, Ion Ţiriac (82 de ani) surprinde mereu prin apariţiile sale. Recent, omul de afaceri a fost fotografiat în nordul oraşului Bucureşti, la un restaurant deloc scump, la care merge ori de câte ori are ocazia. În plină stradă, el a făcut un gest neaşteptat, în timp ce se despărţea de cel alături de care a luat masa. 

image

Ion Ţiriac a fost surprins, recent, de fotoreporterii Click!, la o ieşire la un restaurant din nordul Capitalei, pe care îl frecventează în mod obişnuit. Culmea, nu unul scump, cum te-ai aştepta de la un milionar, ci unul normal, dar care se pare că are mâncarea atât de bună, încât Ţiriac revine cu plăcere. 

Fostul tenisman a mers la masă într-o ţinută lejeră, însă atent aleasă: fără cravată, cu camăşă bej, pulovăr maro şi sacou în carouri, închis la culoare. Ţiriac nu a renunţat la ochelarii fumurii, care sunt deja emblematici pentru el. Nu au lipsit nici bodyguarzii, care îl însoţesc peste tot. 

Ion Ţiriac a fost însoţit de un alt om de afaceri, pe care l-a salutat într-un mod mai puţin obişnuit după ce au plecat de la local: omul de afaceri a luat poziţia de drepţi din armată şi a salutat în stil militar. Unul dintre bodyguarzii lui a făcut şi el acelaşi gest, iar apoi s-au îndreptat spre maşina lui Ţiriac pentru a pleca. 

Ion Ţiriac, diagnosticat cu Covid-19, la începutul pandemiei

Ion Ţiriac a dezvăluit că a fost printre primii care s-a infectat cu SARS-CoV-2, la începutul pandemiei, dar nu în România. El a contactat virusul în Statele Unite şi a fost tratat la un spital din Germania.

Omul de afaceri a luat virusul în Statele Unite ale Americii, când se afla la fiica sa și a ajuns la spital în Germania, acolo unde a stat internat opt zile.  Conform gsp.ro. Ţiriac nu a avut simptome, iar acum este vaccinat cu serul Pfizer. 

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani (n.r. - îi va împlini pe 9 mai) n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea, care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu", a declarat omul de afaceri.   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
Zalomir jpg
Mahdavikia jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg