Click! a fost la Expo Dubai 2020. Povestea unei experiențe SF

Vacanța din decembrie din Dubai ne-a oferit șansa de a vizita și Expo Dubai 2020, unde și țara nostra are un pavilion special. Însă surpriza a fost Pavilionul Emiratelor Arabe Unite, care ne-a lăsat mască, asta pentru că nu ne așteptam la o așa organizare, de-a dreptul SF.

Expo Dubai 2020 (8) jpg

Expoziţia universală de la Dubai este prima expoziţie universală organizată în Orientul Mijlociu, dar şi cel mai mare eveniment la scară mondială de la începutul pandemiei de Covid. Peste 190 de țări, printre care și România, își prezintă exponatele în cadrul expoziției „Connecting Minds, Creating the Future" din Emiratele Arabe Unite. Expoziția va fi deschisă până pe  31 martie 2022.

Atunci când mi-am propus să merg la Expo Dubai 2020 nu mă așteptăm să fie atât de WOW. Am mai văzut fotografii, dar să simt experiența pe pielea mea a fost incredibil. Totul era cu adevărat SF acolo, te simțeai ca într-un oraș din viitor, te simțeai ca un pitic. Am ajuns în pavilioanele României, Germaniei sau Poloniei, dar și în cel al Emiratelor Arabe Unite. "The Land of Dreamers Who Do" era tema centrală a Pavilionului Emiratelor Arabe Unite, care s-a străduit să prezinte valorile care fac din Emirate un loc unic și o casă primitoare pentru oamenii din peste 192 de țări, printr-o colecție de povești inspiraționale.

Cine sunt visătorii care au facut acest lucru posibil?

"The Dreamers Who Do" (Visătorii care fac) sunt oameni care întruchipează spiritul Emiratelor Arabe Unite și duc mai departe moștenirea regretatului șeic Zayed bin Sultan Al Nahyan, fondatorul națiunii. "The Dreamers Who Do" sunt o reprezentare a ceea ce este astăzi Emiratele Arabe Unite și a ceea ce a fost întotdeauna; sunt o gamă eclectică de indivizi, care demonstrează un sentiment comun de ambiție și determinare și care simbolizează diferite aspecte ale trecutului, prezentului și viitorului EAU. "The Dreamers Who Do" variază de la inovatori lideri în industrie, la minți creative și membri altruiști ai comunității deopotrivă. Prin povestirea poveștilor lor, ne propunem să inspirăm următoarea generație de visători din Emiratele Arabe Unite și din întreaga lume.

Care e experiența vizitatorilor la Pavilionul Emiratelor Arabe Unite?

La Expo 2020 Dubai, Pavilionul Emiratelor Arabe Unite prezintă o experiență multi-senzorială, care va spune povestea Emiratelor Arabe Unite, de la rădăcinile sale străvechi, ca o răscruce de drumuri pentru oameni, bunuri și idei până la transformarea sa într-o națiune unificată, care este acasă oamenilor din peste 192 de țări.

Experiența vizitatorului cuprinde următoarele zone, secvențiate, pentru a crea o călătorie imersivă într-un singur sens:

• Oasis: O nouă introducere în cultura emirate

• Falaj: Un moment de conectare și anticipare

• Desert of Dreams: O călătorie multisenzorială printr-un peisaj în schimbare rapidă

• Generații: O sărbătoare a tradițiilor și a progresului colectiv

• Dreaming Together: Un film captivant despre valorile EAU

• Visători: Faceți cunoștință cu visătorii care creează un viitor mai bun pentru toți

Care este timpul mediu de așteptare și timpul petrecut în fiecare zonă?

Întreaga experiență a vizitatorului durează aproximativ 60 de minute. Respectând cu strictețe regulile de siguranță COVID-19, fiecare zonă este reglementată cu o limită de timp pentru a menține fluxul de vizitatori. Pavilionul Emiratelor Arabe Unite este deschis zilnic de la 10:00 la 22:00, ultima intrare pentru oaspeți la 20:30. Pavilionul Emiratelor Arabe Unite întâmpină studenții din programul școlar al Expo, între orele 09:00 și 11:45, în timpul săptămânii. Aceste ore se aplică de la 1 octombrie 2021 până la 31 martie 2022.

Cine a proiectat Pavilionul Emiratelor Arabe Unite?

Pavilionul Emiratelor Arabe Unite a fost proiectat de arhitectul de renume mondial Dr. Santiago Calatrava, care este cunoscut pentru podurile sale susținute de stâlpi unici înclinați, gările, stadioanele și muzeele sale, printre multe alte creații ale sale. Pavilionul se întinde pe o suprafață de 15.064 de metri pătrați, format din 3 etaje și are 28 de aripi mobile. Acesta a fost acreditat cu certificare LEED Platinum și este în conformitate cu reglementările și specificațiile Dubai Green Building.

Cum pot rezerva bilete la Pavilionul Emiratelor Arabe Unite?

Vizitatorii pot cumpăra bilete pentru a vizita Expo 2020 Dubai și Pavilionul Emiratelor Arabe Unite, vizitând: www.expo2020dubai.com

Unde pot găsi mai multe informații despre Pavilionul EAU?

Pentru informații suplimentare despre Pavilionul EAU, vă rugăm să vizitați: www.UAEPavilionExpo.com sau să vizitați platformele noastre de socializare: Instagram: @uaeatexpo | Twitter: @uaeatexpo | Facebook: @uaeatexpo | Youtube: Pavilionul EAU | TikTok: @uaeatexpo | LinkedIn: Pavilionul Emiratelor Arabe Unite la Expo 2020

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
militari din Armata Naţională a Republicii Moldova
ferma lui victor ionut radu obarsia olt   foto arhiva personala jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta