Clipe grele pentru familia lui Alexandru Arșinel. Soția marelui actor a ajuns la spital

Ultima actualizare:

Clipe grele pentru familia lui Alexandru Arșinel. Marilena, soția regretatului actor, a ajuns la spital, din cauza problemelor de sănătate. Tragedia vine la doar câteva luni după decesul lui Arșinel. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 56 de ani.

Clipe grele pentru familia lui Alexandru Arșinel
Clipe grele pentru familia lui Alexandru Arșinel

Marilena Arșinel se confruntă probleme grave de sănătate. Rămasă văduvă după moartea marelui artist, Marilena a ajuns recent la spital, unde a avut nevoie de tratament. Aceasta trece prin momente dificile.

Unul dintre fii actorului a vorbit despre stare de sănătate a văduvei lui Arșinel. Acesta a precizat că momentan mama sa se simte bine, după ce a fost afectată de o pneumonie.

„Este adevărat (că este internată, n. red.). Este o rămășiță dintr-o pneumonie. Sperăm să fie spre bine”, a declarat Cristian Arșinel, fiul actorului, potrivit Fanatik

Soția lui Arșinel, accident cumplit

În urmă cu multă vreme, Marilena a avut parte de un accident teribil, în urma căruia a rămas paralizată. Regretatul Alexandru Arșinel a povestit, la un moment dat, cum a avut loc tragedia.

Conform marelui artist, accidentul s-a produs la ziua de naștere a nepotului lor, atunci când Marilena cobora scările. Aceasta și-a agățat tocul și a căzut, lovindu-se grav la cap.

„A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, povestea Alexandru Arșinel în emisiunea Legendele a lui Dan Negru.

Arșinel și Marilena au fost căsătoriți 56 de ani

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani. Marele nostru artist a dus o viață plină pe scenă, dar și în familie. Regretatul actor a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de Marilena, soția sa. Cei doi au fost împreună 56 de ani. Arșinele a fost „hiptonizat” din prima clipă de cea care avea să-i devină parteneră până la finalul vieții.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea.

M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: `Dar ce ai face dacă m-aş îneca?`. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns”, povestea actorul în carea sa biografică, scrisă de Maria Capelos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net