Comunitatea Pokemon Go a fost invadată de Pokemoni falși

Ultima actualizare:

Dintre toți Pokemonii din Pokemon Go există câțiva care încă nu s-au lăsat prinși de utilizatori, dar asta nu i-a oprit pe unii din ei să susțină că sunt propietarii lui Mewtwo, Ditto sau a uneia dintre păsările legendare din joc.

Cel mai recent mister legat de acești Pokemoni îl are în centrul atenției pe Articuno, un Pokemon de tip gheață, iar comunitatea Pokemon Go nu este convinsă de autenticitatea acestuia. Totul a început cu mai multe screenshot-uri ce arătau un Articuno staționat într-un gym (sală de fitness) din Ohio, ce au apărut în social media și pe Reddit, acesta aparținând utilizatoarei Kait Covey. Kait susținând că cei de la Niantic i-au făcut cadou acest Pokemon rar. Dar, în lipsa unor fotografii cu Articuno în Pokedex (enciclopedie cu toți Pokemonii) ceilați jucători au declarat totul o făcătură. Între timp au apărut videoclipuri cu Articuno luate din joc, dar comunitatea le-a respins și pe acestea ca fiind reale.

Cei de părere că acești Pokemoni legendari sunt falși atrag atenția că este foarte ușor să falsifici fotografii folosind Photoshop, skin-uri din alte jocuri și alte metode ce fac să pară că ai acești Pokemoni în Pokedex.

Una din aceste metode este Pokemon Go MITM Proxy, o unealtă care îi ajută pe cei cunoscători în limbajul de programare să modifice datele din joc după bunul plac. Acest proxy permite jucătorilor, ca de fiecare dată când descoperă un Pokemon, Pidgey sau Rattata de exemplu, ecranul smartphone-ului lor să le arate un Pokemon diferit, cum ar fi legendarul Articuno. În acest fel un utilizator a reușit să creeze un video în care îl captura pe Mewtwo.

Un alt jucător a încercat să păcălească comunitatea arătând videoclipuri în care prinde un Mewtwo, un Ditto și un Zapdos, dar la la scurt timp a recunoscut că videoclipurile sunt false și a arătat procesul prin care le-a creat. Acesta folosind programul Adobe Suite pentru a creea modele 3D ale Pokemonilor și a recunost că nici unul din videoclipuri nu sunt de pe smartphone-ul său, el folosind Adobe Premier pentru a pune modelele 3D în mișcare.

Dar cum niciodată nu iese fum fără foc, se pare că unele din aparițiile Pokemonilor legendari erau adevărate, un reprezentant al Niantic declarând următoarele: ”Am observat recent că unii Pokemoni legendari au intrat în conturi în care nu trebuiau să se afle. Pentru a menține integritatea jocului și drept o măsură de corectitudine, am reparat această greșeală și am revocat Pokemonii legendari din conturile acelor jucători.” Deși declarația confirma existența unor Pokemoni legendari în posesia jucătorilor, nu explică dacă aceștia au capturat Pokemonii în mod corect sau s-au folosit de anumite hack-uri pentru a-i obține, comunitatea Pokemon Go fiind de părere că a doua variantă este cea plauzibilă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
inchisoare medievala jpg
profesor jpg
daniel david ubb fb jpg
phone 292994 1280 jpg
Izvorul de la Manastirea Sf  Dionisie Exiguul si Sf  Efrem jpg
4 front poza mare jpg
cat 7032641 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net